fbpx

Achter de schermen blijven wij hard werken aan verbetering van onze producten en GPS systemen. De afgelopen maand heeft ons team gewerkt aan het nieuwe one2track GPS klantportaal. Met dit nieuwe klantportaal is het mogelijk om naast de app ook via computer, tablet of Ipad uw accountgegevens te bewerken en horloges te bedienen.

Alle functies van de app maar ook alle klantgegevens zijn aan te passen in het nieuwe online klantportaal. In de komende periode gaan wij in dit nieuwe portaal ook de one2mobile prepaid simkaart opties integreren. Op deze manier onstaat er één handige en gebruikervriendelijke omgeving naast de bestaande one2track apps. Klanten kunnen hierin  alles regelen met betrekking tot hun GPS horloges, simkaarten, prepaidsaldo én het aanpassen van of verwijderen van accountinformatie in het kader van de privacywetgeving.

Het nieuwe portaal kan geopend worden via www.one2trackGPS.com, inloggen kan middels het geregistreerde E-mail adres of de geregistreerde gebruikersnaam en wachtwoord van de one2track app.

 

Nieuw inlogscherm one2track GPS klantportaal voor computer, Ipad of tablet, inloggen met bestaand one2track app account

GPS klantportaal one2track inlogscherm

 

Horloge overzichtscherm met horlogefuncties en toegang tot gebruikersinfo voor aanpassing of verwijderen van accountinformatie

GPS klantportaal one2track overzichtscherm online def

 

Meer nieuws?