fbpx
One2track gezien in RTL Nieuws?
09/07/2019
media

One2track gezien in RTL Nieuws?

Afgelopen zaterdagavond een mooi item in RTL Nieuws over het gebruik van GPS horloges voor kinderen. De insteek van het item 'Geeft een GPS horloge voor kinderen een beperking in de vrijheid en ontwikkeling van kinderen óf is een GPS horloge een handig hulpmiddel om ouderlijk toezicht te vereenvoudigen?'     

In het item een interview met twee moeders die beide actief een GPS horloge gebruiken voor hun kinderen. Daarnaast het oordeel van een opvoedkundige die aangeeft dat GPS horloges juist kinderen kunnen beperken in hun vrijheid en ontwikkeling. 

Wij zijn van mening dat de waarheid enigzins in het midden ligt. GPS horloges voor kinderen zijn een handig hulpmiddel om in sommige situaties net even dat extra toezicht te kunnen houden. Situaties waar je de zelfredzaamheid van je kind liever even niet op de proef stelt. De belfunctie van het horloge is bovendien in het dagelijks leven erg praktisch. Denk aan situaties waar je juist even de ophaallocatie van je zoon of dochter bij een vriendje wilt afspreken óf in de situatie dat het avondeten klaar is en je geen zin hebt om de hele woonwijk af te zoeken naar jouw kind.

In de praktijk zien wij dat de GPS horloges in de eerste weken na aankoop heel intensief worden gebruikt, Echter, na deze periode zien wij vaak dat de horloges alleen nog gericht worden ingezet in situaties zoals een dagje uit naar een pretpark of dierentuin, strand of op vakantie. Ons vermoeden is daarmee dat kinderen nog steeds alle vrijheid hebben om de wereld te ontdekken op hun eigen manier.

 

Meer nieuws?

 

Maak kennis met het One2Track team!

Tech

Hazar

Software- en systeemspecialist

Web

Huub

Websitebeheer

Tech

John

Eigenaar en founder

Klanten

Mike

Klantenservicemedewerker

Klanten

Nikita

Klantenservicemedewerker

Klanten

Merel

Klantenservicemedewerker

Tech

Armin

Server- en systeembeheer

Tech

Enrico

Software- en systeemspecialist

Klanten

Kim

Klantenservice en administratie

Design

Elise

Visual designer

One2track - Drukte bij PostNL!

Drukte bij PostNL!

Let op! Als gevolg van enorme drukte bij PostNL kan de bezorging van uw bestelling langer duren. Wij zien momenteel bezorgtijden van 3-5 dagen. Onze excuses voor het ongemak!