fbpx
Nieuwe positionerings intelligentie I-GPS live
06/04/2019

Nieuwe positionerings intelligentie I-GPS live

Wij blijven doorlopend innoveren op het gebied van onze producten en systemen. Na 3 maanden intensief werk is onze nieuwe intelligente positionerings applicatie I-GPS afgelopen week live gezet  De eerste resultaten zijn ruim boven verwachting! Met I-GPS maakt one2track een enorme sprong voorwaarts op het gebied van zuivere positionering zowel binnen- als buitenshuis,

 

 

Met I-GPS zorgen wij ervoor dat GPS informatie van horloges niet meer individueel maar collectief gebruikt worden. One2track heeft 20.000 horloges actief op de Nederlandse markt die op dit moment nog ieder afzonderlijk hun GPS locaties proberen te leren. Dit terwijl de kans groot is dat de omgeving van het horloge al eerder 'verkend' is door andere horloges. Denk bijvoorbeeld aan schoolpleinen of woonwijken. Door de ervaringen van andere horloges slim te bundelen, hebben de horloges nu de beschikking over een 'collectief geheugen'. Hierdoor begrijpen de horloges sneller hun omgeving en kunnen ze nog zuiverder hun posities doorgeven, óók binnenshuis.

Uiteraard maakt I-GPS alleen gebruik van de anonieme positiegegevens van de horloges. Zo blijft de privacy van de dragers altijd volledig gewaarborgd. 

Deze nieuwe GPS intelligentie is uiteraard geactiveerd voor zowel bestaande als nieuwe klanten, bestaande klanten hoeven geen actie te ondernemen en maken direct gebruik van deze upgrade.

App beeld GPS horloge kind op smartphone small def

 

Meer nieuws?

   

Maak kennis met het One2Track team!

Tech

Hazar

Software- en systeemspecialist

Web

Huub

Websitebeheer

Tech

John

Eigenaar en founder

Klanten

Mike

Klantenservicemedewerker

Klanten

Nikita

Klantenservicemedewerker

Klanten

Merel

Klantenservicemedewerker

Tech

Armin

Server- en systeembeheer

Tech

Enrico

Software- en systeemspecialist

Klanten

Kim

Klantenservice en administratie

Design

Elise

Visual designer

One2track - Drukte bij PostNL!

Drukte bij PostNL!

Let op! Als gevolg van enorme drukte bij PostNL kan de bezorging van uw bestelling langer duren. Wij zien momenteel bezorgtijden van 3-5 dagen. Onze excuses voor het ongemak!