Wij blijven doorlopend innoveren op het gebied van onze producten en systemen. Een mooi voorbeeld hiervan is de start van een nieuw project genaamd I-GPS. Met de ontwikkeling van deze nieuwe 'Intelligent GPS' applicatie krijgt het one2track systeem in het voorjaar van 2019 een collectief GPS geheugen. Dit is een enorme sprong voorwaarts op het gebied van positionering van dit soort GPS horloges,

Op dit moment kan het voor komen dat horloges soms moeite hebben om de juiste locatie te vinden. Dit heeft te maken met de onvolledigheid van Google Geolocation databases en het gebrek aan referentie data van het horloge. De ontwikkeling van I-GPS heeft het belangrijkste doel dit issue op te lossen. Dit zodat zowel binnenhuis- en buitenhuis positionering zelfs op huisnummer nauwkeurig gaat worden bij one2track horloges.

I-GPS gaat ervoor zorgen dat de GPS informatie van horloges niet meer individueel maar collectief gebruikt kan gaan worden. One2track heeft 20.000 horloges actief op de Nederlandse markt die op dit moment nog ieder afzonderlijk hun GPS locaties proberen te leren. Dit terwijl de kans groot is dat de omgeving van het horloge al eerder 'verkend' is door andere horloges. Denk bijvoorbeeld aan schoolpleinen of woonwijken. Door de ervaringen van andere horloges slim te bundelen, krijgen de horloges de beschikking over een 'groot collectief geheugen'. Hierdoor kunnen de horloges straks sneller hun omgeving begrijpen en nog zuiverder hun posities doorgeven, óók binnenshuis.

Uiteraard maakt I-GPS alleen gebruik van de anonieme positiegegevens van de horloges. Zo blijft de privacy van de dragers volledig gewaarborgd.

Het is de bedoeling om I-GPS aan onze systemen toe te voegen in het vroege voorjaar van 2019. Deze nieuwe GPS intelligentie zal uiteraard worden ingezet voor zowel bestaande als nieuwe klanten, bestaande klanten hoeven geen actie te ondernemen en maken direct gebruik van deze upgrade.

hig res icoon one2track

 

Meer nieuws?