One2track logo
 • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • 24 maanden garantie
 • Werking in heel Europa
 • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
 • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
 • Werkdagen vóór 15:00 besteld

  dezelfde dag verzonden

 • Marktleider in Nederland

  met meer dan 145.000 actieve gebruikers

 • Gratis verzending

  op alle losse accessoires

 • Werkt in heel Europa

  dus ook zorgeloos op vakantie!

Connect NEXT

Twist & Twirl je interface naar wens.

Vanaf 6 jaar
Polsmaat 12 tot 18cm

Vanaf

€ 109,95

Connect UP

Klein van stuk, groot in avontuur

Vanaf 4 jaar
Polsmaat 11 tot 17cm

Vanaf

€ 104,95

Connect NEO

Betrouwbaar & onmisbaar voor de stoere avonturiers.

Vanaf 8 jaar
Polsmaat 12 tot 19cm

Vanaf

€ 99,95

Kom je er nog steeds niet uit?

Ben je op zoek naar een GPS-horloge voor je kind, maar twijfel je nog welke je moet kiezen? In dit vergelijkingsoverzicht hebben wij onze producten op een rijtje gezet. Ontdek de verschillen per toestel en functies. Laten we samen op zoek gaan naar jouw perfecte (super)model!

Module over ons Categoriepagina

Waarom One2track?

Met meer dan 145.000 enthousiaste gebruikers zorgen wij voor fantastische buitenspeelavonturen en zorgeloze ouders.

Lees meer over ons

Check it out!

Zorgeloos op vakantie met een GPS horloge voor kinderen.

Bekijk de video

kinderhorloge met locatie en bellen.

ideaal tijdens buitenspelen.

Op zoek naar een kinderhorloges met locatie en bellen? Ontdek ons assortiment kinderhorloge met locatie en bellen. Wij hebben verschillende modellen passend bij elke leeftijdsgroep.

Dit horloge is speciaal voor kinderen. Het helpt je om altijd te weten waar je kinderen zijn. Je kunt direct met ze communiceren via de one2track app.

Het beste van alles is dat dit kinderhorloge met locatie en bellen speciaal is ontworpen voor kinderen. Kleurrijk, leuk en comfortabel om te dragen.

Het kinderhorloge is ideaal voor het buitenspelen. Kinderen kunnen veilig de buurt verkennen terwijl jij ze in de gaten houdt met de one2track app. Zo hebben ze plezier.

1Met de trackingmodus functie op de app kun je de real-time locatie zien. De real-time locatie wordt weergegeven van het GPS-horloge.

Voor kinderen biedt een kinderhorloge met locatie en bellen een gevoel van zelfstandigheid. Zo kunnen ze vrij spelen zonder dat ouders constant fysiek aanwezig hoeven te zijn. Dit bevordert hun zelfvertrouwen en onafhankelijkheid, terwijl jij als ouder toch de controle hebt op de achtergrond.

Kinderhorloge met locatie en bellen

Wat zijn de voordelen van een kinderhorloge GPS bellen?               

Maar wat is nu het grootste voordeel van een kinderhorloge GPS bellen? Met een Kinderhorloge GPS bellen ben je altijd bereikbaar voor elkaar.

Ouders en kinderen kunnen met het kinderhorloge bellen. Ouders kunnen via GPS zien waar het horloge is. Een kinderhorloge GPS bellen biedt het kind meer vrijheid en de ouder rust.

GPS horloges voor kinderen hebben ook een educatief aspect. Kinderen kunnen zelf afspreken met hun ouders hoe laat ze thuis moeten zijn. Ze leren hoe ze de tijd moeten bijhouden en verantwoordelijkheid moeten nemen voor het nakomen van afspraken.

De smartwatch kind is eenvoudig te gebruiken via een kindvriendelijke interface met swipe-functie. Zo kun je als kind zonder moeite een videogesprek starten. Via de gekoppelde app is het mogelijk voor de ouders om instellingen te beheren en notificaties te ontvangen bij bijvoorbeeld het verlaten of binnentreden van een veilige zone.

kinderhorloge met gps en bellen - wat houdt het precies in?         

Wat houdt het eigenlijk in, een kinderhorloge met GPS en bellen? Het kinderhorloge staat altijd in contact met onze server en geeft hiermee de GPS locatie door waar het toestel zich op dat moment bevindt wanneer de ouder dit opvraagt in de one2track app. Een Kinderhorloge met GPS en bellen biedt een manier waarop ouders hun kinderen zorgeloos de wereld laten ontdekken.

Het kinderhorloge maakt gebruik van GPS en Wifi locatiebepaling. Het horloge heeft een ingebouwde gps tracker. Dit betekent niet dat je het toestel kan verbinden aan een WIFI netwerk, maar dat een locatie van bijvoorbeeld een router wordt gebruikt wanneer het horloge geen GPS-locatie kan ontvangen. Dit gebeurt voornamelijk binnen. Het kinderhorloge met gps en bellen verbetert de nauwkeurigheid bij het bepalen van de positie door te leren van eerdere locaties

Het leuke van het GPS horloge kind is dat je kunt bellen en videobellen. Natuurlijk wil je niet dat iedereen kan bellen naar -en van het kinderhorloge.

Hiervoor hebben wij een slimme functie toegevoegd, namelijk het adresboek. Het is alleen mogelijk om te bellen en gebeld te worden door nummers opgeslagen in het adresboek binnen de one2track app. Geen anonieme or rare telefoontjes!

kinderhorloge met gps en belfunctie - even inchecken?   

Met het gps horloge voor kinderen kunnen ouders en kinderen met elkaar communiceren via de one2track app en het kinderhorloge met gps en met belfunctie. Even inchecken hoe het schoolreisje verloopt?

Zijn ze al aangekomen op school of bij de sportvereniging? Laten weten dat het eten klaar staat en ze naar huis moeten komen? Bel of videobel elkaar, of stuur eenvoudig een spraakberichtje.

Videobellen is sinds de introductie van onze 4G toestellen een nieuwe en innovatieve manier om in contact te blijven met je kinderen via het GPS horloge. Dit geeft een geruststellende manier om even snel te checken hoe het met ze gaat.

Buitenspelen en de buurt verkennen met een kinderhorloge gps en bellen          

Het kinderhorloge GPS en bellen is echt een gamechanger voor de ouders. Als ouder ben je altijd verbonden met het kinderhorloge met gps tracker via de app. Tegelijkertijd laat je je kinderen op een veilige en zelfstandige manier de buurt verkennen, alleen naar school gaan of met vriendjes en vriendinnetjes op pad. Zo verlies je jouw kind nooit uit het oog.

Weten waar je kind is? Wanneer je het kinderhorloge hebt gekoppeld aan de one2track app kan je als ouder veilige zones instellen. Heb je afgesproken tot waar ze mogen buitenspelen, kun je dit markeren als een veilige zone binnen de app. Verlaat het kinderhorloge met gps de veilige zone, ontvang je een notificatie in de one2track app. Zijn de kinderen echt in nood kunnen de direct op de SOS knop drukken.

Kinderhorloge met locatie en bellen
9.2

136 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan