One2track logo
 • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • 24 maanden garantie
 • Werking in heel Europa
 • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
 • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
 • Werkdagen vóór 15:00 besteld

  dezelfde dag verzonden

 • Marktleider in Nederland

  met meer dan 145.000 actieve gebruikers

 • Gratis verzending

  op alle losse accessoires

 • Werkt in heel Europa

  dus ook zorgeloos op vakantie!

Connect NEXT

Twist & Twirl je interface naar wens.

Vanaf 6 jaar
Polsmaat 12 tot 18cm

Vanaf

€ 109,95

Connect UP

Klein van stuk, groot in avontuur

Vanaf 4 jaar
Polsmaat 11 tot 17cm

Vanaf

€ 104,95

Connect NEO

Betrouwbaar & onmisbaar voor de stoere avonturiers.

Vanaf 8 jaar
Polsmaat 12 tot 19cm

Vanaf

€ 99,95

Kom je er nog steeds niet uit?

Ben je op zoek naar een GPS-horloge voor je kind, maar twijfel je nog welke je moet kiezen? In dit vergelijkingsoverzicht hebben wij onze producten op een rijtje gezet. Ontdek de verschillen per toestel en functies. Laten we samen op zoek gaan naar jouw perfecte (super)model!

Module over ons Categoriepagina

Waarom One2track?

Met meer dan 145.000 enthousiaste gebruikers zorgen wij voor fantastische buitenspeelavonturen en zorgeloze ouders.

Lees meer over ons

Check it out!

Zorgeloos op vakantie met een GPS horloge voor kinderen.

Bekijk de video

Kinderhorloge: De leukste Keuze voor jouw kind

Als ouder wil je graag het beste voor je kind. Een kinderhorloge is een leuke toevoeging aan de zichtbaarheid, veiligheid en communicatie tussen jou en je kleintje. Tegenwoordig zijn kinderhorloges met GPS-functionaliteit bijzonder populair vanwege hun veelzijdigheid en praktische voordelen.

Een kinderhorloge met GPS is handig. Het kan helpen om je gerust te stellen. Hier leggen we uit waarom.

Onbeperkt plezier beleven, de omgeving ontdekken of gewoon alleen naar school fietsen.

Ouders kunnen met een kinderhorloge met gps de locatie van hun kind in real-time volgen. Dit kan via de one2track app.

Dit kan een geruststelling zijn wanneer je kind zelfstandig naar school fietst of graag buitenspeelt. Met de GPS-functie weet je altijd waar je kind is, wat zorgt voor gemoedsrust. Zo kan je kind ongeremd genieten van de buurt.

Alle gave functies van het GPS kinderhorloge

Onze kinderhorloges zijn voorzien van vele gave functies zoals het real-time locatie bepalen. Met een GPS kinderhorloge kun je altijd de locatie van je kind zien via de one2track app. Het is nauwkeurig en handig.

De toestellen zijn allemaal voorzien van een SOS-knop. In nood? Je kind drukt op de SOS-knop van het horloge. Als ouder krijg je meteen een waarschuwing via de app.

Het is mogelijk om via de one2track app veilige zones in te stellen. Wanneer de smartwatch kind de ingestelde zone betreedt of verlaat ontvang je direct een melding.

- Kinderen kunnen videobellen, bellen en berichtjes sturen met de one2track app. - Dit is de leukste functie op het horloge voor kinderen. - Deze snelle vorm van communicatie is handig.

- Het is perfect voor kinderen die nog geen mobiele telefoon nodig hebben. - In de app kunnen ouders telefoonnummers opslaan. - Deze nummers kunnen alleen bellen en gebeld worden door het digitale kinderhorloge.

Stijl en comfort bij het horloge voor kinderen.

Het is belangrijk dat het horloge functioneel is. Het is ook belangrijk dat het horloge kindvriendelijk is. Dit geldt voor het gebruik, het uiterlijk en het comfort.

Al onze Kinderhorloges zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Benieuwd, kijk alle kleuren op onze GPS-horloge kind pagina. Al onze kinderhorloges zijn ontworpen en voorzien van hoogwaardig materiaal zodat dit dagelijks gebruikt kan worden.

Digitaal Kinderhorloge: Een educatief hulpmiddel bij het leren klokkijken.

Een kinderhorloge digitaal kan ook een educatieve rol spelen. Onze horloge voor kinderen zijn niet voorzien van verschillende klokkenthema’s. Je kind leert gemakkelijk klokkijken, het bijhouden van de tijd en communiceren. Dit horloge jongens is dus niet alleen een coole gadget, maar ook leerzaam!

Waarom kies je voor een Kinderhorloge digitaal met GPS?

De keuze maken voor een kinderhorloge digitaal biedt een aantal voordelen.

Zoals eerder genoemd, veiligheid. Altijd weten waar je kind is en snel kunnen reageren in noodgevallen.

Al onze horloge voor kinderen zijn eenvoudig in gebruik voor zowel ouders als kinderen.

Communiceren en direct contact kunnen maken zonder dat je kind een mobiele telefoon nodig heeft. - Een mobiele telefoon raak je sneller kwijt als het los in een tas of jas zit. - Een kinderhorloge dat om de pols zit, raak je minder snel kwijt.

Een kinderhorloge is handig voor ouders. Ouders maken zich soms zorgen over de locatie van hun kind. Een kinderhorloge kan helpen bij het geruststellen van ouders. Het kinderhorloge heeft real-time locatie bepaling.

Het kinderhorloge heeft verschillende manieren om met elkaar te communiceren. Het kinderhorloge kan zelfs in noodsituaties worden gebruikt.

Op onze website vind je ook stijlvolle kleurtjes voor horloge meisje van Lila, roze tot lichtblauw. Overweeg je de aanschaf van een digitaal kinderhorloge om zo hun zelfstandigheid en plezier te vergroten.

Met een digitaal kinderhorloge met GPS kun je altijd zien waar je kind is.

9.2

136 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan