One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

Scooter2track logo

Uiteindelijk worden kinderen groter en hebben ze geen GPS horloge meer nodig. Ze gaan de wereld verder ontdekken en de fiets wordt vervangen voor een Scooter. Speciaal voor deze 16+ ers en hun eerste Scooter, hebben wij de GPS Scootertracker ontwikkeld.

Het principe is eenvoudig waarbij de werking gelijk is aan onze GPS kinderhorloges én werkt met dezelfde one2track app. De Scootertracker wordt op de accu van de scooter aangesloten en is 'Plug en Play'. Via de one2track app wordt tijdens het rijden iedere 10 seconden de positie ververst. Net als de GPS horloges voor kinderen zijn ook de Scootertrackers volledig geinstalleerd met prepaidsimkaart. Inzicht en opwaarderen van het prepaidsaldo gaat via dezelfde one2track app. Doordat de one2track app meerdere GPS trackers tegelijkertijd kan volgen is het dus mogelijk om zowel de GPS horloges voor kinderen, de GPS horloges voor ouderen én de scootertrackers in hetzelfde overzicht te zien. Meer informatie? Check onze scooter2track website.

 

Naar Scooter2track.nl

One2track - 2e kans

Onze 2e kans actie GPS horloges voor kinderen is er weer!

2e kans producten zijn toestellen die een tweede kans krijgen. We checken ze op kleine gebruikssporen en worden wanneer nodig opgeknapt. Refurbished en als nieuw met korting tot 50%. Wacht niet te lang, er zijn slechts een beperkt aantal toestellen beschikbaar.

Grijp hier je tweede kans

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan