One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Unlimited

Unlimited Ontdek grenzeloos plezier met het Unlimited abonnement van one2track

Hoe werkt dataverbruik

Maak je gebruik van het GPS horloge, dan staat deze non-stop in contact met onze server en verbruikt deze data. Bij het in stand houden van de verbinding met de server wordt dagelijks slechts 100 tot 300KB verbruikt, dit komt neer op 0,02 cent per dag. Maakt je kind intensief gebruik van het toestel door te videobellen en het sturen van spraakberichtje? Of speelt je kindje veel buiten en houd jij graag een oogje in het zeil met de trackingfunctie op de App? Dan zal het dataverbruik toenemen.  Ook met Unlimited heb je netwerkdekking binnen heel Europa. Meer informatie over onze tarieven bekijk dan onze beltegoed pagina.

Doe mij maar unlimited!

Alle GPS horloge kind worden uitgeleverd op het Prepaid plan. Het activeren van one2track Unlimited gaat via de app! Onder het kopje beltegoed opwaarderen heb je de keuze om unlimited te activeren. Heb jij het toestel al opgewaardeerd op het Prepaid plan? Geen zorgen, dit wordt gewoon verrekend met het Unlimited tarief.

Vertel mij meer!

Vertel mij meer!

1 Nooit meer opwaarderen

Geen zorgen meer over opwaarderen. Met unlimited betaal je slechts €9,95 per 30 dagen via automatische incasso en hoef je dus nooit meer op te waarderen.

2 Ongelimiteerd dataverbruik

Met unlimited kun je ongelimiteerd bellen, videobellen, locatiebepaling en spraakberichtjes sturen. Ideaal voor wanneer je kind intensief gebruik maakt van het GPS-horloge.

Hoe werkt betalen?

Simpel! Zodra je kiest voor unlimited betaal je een vast bedrag van € 9,95 per 30 dagen via automatische incasso.

Per maand vaste prijs

€ 9 .95

onbeperkt
zorgeloos
Hoe werkt betalen?

Meestgestelde vragen over unlimited

Hoe werkt overstappen?

Van Prepaid naar Unlimited switchen kan eenvoudig via de app onder het kopje beltegoed. 

Kan ik terug naar prepaid?

Je kunt elk moment terug overstappen naar het Prepaid-plan. De enige voorwaarden voor terugswitschen naar prepaid en daarmee het stoppen van de automatische incasso is dat het ‘Unlimited plan’ minimaal 90 dagen gelopen moet hebben. Switch je eerder dan die 90 dagen, dan zal de switch aan het einde van die 90 dagen ingaan. Loopt het ‘Unlimited plan’ langer dan 90 dagen? Dan zal de switch naar het ‘Prepaid plan’ worden uitgevoerd aan het einde van de lopende 30 dagen periode (waarvoor het abonnementsgeld al betaald is).

Is unlimited ook echt unlimited?

Unlimited, is echt unlimited zonder verborgen kosten. 

Onze avonturiers!

Ben jij een echte avonturier, deel dan je foto of video met #one2trackavonturier en zie jezelf hier terug!

9.2

112 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan