fbpx

'Connect Touch' GPS horloge met telefoon voor kinderen

  Voorjaarsactie! Nu voor slechts € 89,95

 

 

Bestel nu uw horloge

 

Hét meest populaire horloge met telefoon en GPS tracker voor kinderen! Eenvoudige bediening en zuivere positionering. Via de app installeert u tot 10 telefooncontacten in het horloge. Uw kind kan via de touchscreen kiezen wie het wil bellen of gesproken berichten versturen. Het horloge heeft ook een stappenteller.

Via de Nederlandse one2track app hebben ouders inzicht in de actuele GPS positieinformatie van het horloge en kunnen zij de functies zoals GEO Fencing, intercom, telefoonboek, wekker en de gesproken en geschreven berichtenservice bedienen. Uiteraard kunnen de app houders ook bellen naar het horloge. 

 

Volledig Nederlands

Eenvoudige installatie uit Google Playstore en Appstore

Makkelijk te bedienen

Meerdere horloges tegelijkertijd volgen

Volledig prepaid, geen abonnement

Betrouwbaar en veilig datamanagement

one2track app login  one2track app streetview  one2track app sattelite view one2track app prepaidoverzicht one2track app opwaardeermodule one2track app settings one2track app veilige zone

 

Meer weten over de werking?

Alle horloges werken met een prepaid SIM kaart. Deze simkaart wordt meegeleverd en is al in het horloge geplaatst. Het horloge is een mobiele telefoon met een eigen 06 nummer waardoor het kan bellen en gebeld worden. Via de internetverbinding van de simkaart worden de status en positiegegevens van het horloge uitgewisseld met de one2track server. Toezichthouders installeren een app op hun Smartphone en kunnen via de app de positie en statusinformatie van het horloge inzien en op afstand alle functies van het horloge bedienen.

Standaard stuurt het horloge eenmaal per 10 minuten de positiegegevens aan de app houders door. Hiermee wordt zowel accu capaciteit als datagebruik bespaard. Drukt u op de 'zoek locatie' knop in de app dan zal het toestel gedurende 2 minuten iedere 10 seconden de actuele positie doorsturen. Hierna zal het toestel automatisch weer in bespaarmodus gaan. Uiteraard is het ook mogelijk om het toestel doorlopend in GPS trackingstand te zetten. Het horloge zal dan doorlopend iedere 10 seconden de positie blijven doorsturen. Dit zorgt er echter wel voor dat de accu van het horloge sneller leeg is.

Online one2track GPS platform

Naast onze handige app heeft u ook de mogelijkheid om via onze online GPS applicatie uw dierbaren te volgen. Maak eenvoudig groepen met horloges aan of bedien de horlogefuncties online. U vindt ons online GPS platform op www.one2trackGPS.com.

GPS tracker platform online one2track

 

Zuiverheid van positiebepaling

GPS horloges van one2track maken gebruik van een uniek positioneringssysteem genaamd I-GPS. I-GPS is exclusief ontwikkeld voor one2track en is een positionerings intelligentie welke GPS, GSM en WIFI zenders kan 'leren'. Door deze informatie slim te analyseren en te combineren met verschillende externe (Google) databases kan I-GPS zeer nauwkeurige locaties berekenen, óók binnenshuis.

 

Alle specificaties 'Connect Touch'

• Nederlandse one2track app

• Toegang tot online one2track GPS applicatie

• Touchscreen voor de functies: Telefoonboek, gesproken berichten en stappenteller

• Beperkt datagebruik, slechts 150 kb per dag!

• Volledig geinstalleerd "plug and play"

• Telefoonboekfunctie met 10 extra instelbare nummers 

• Bediening van het horloge door eenvoudige app (voor android 5.0 en Iphone 5S en hoger)

• Wekkerfunctie, tot 3 instelbare alarmen per dag 

• GPS + AGPS positiebepaling buitenshuis (nauwkeurigheid 1-10 meter)

• WIFI hotspot positiebepaling binnenshuis (nauwkeurigheid 0-20 meter

• GPRS positiebepaling binnenshuis (nauwkeurigheid 1-200 meter)

• GEO Fencing; u geeft het gebied aan waarbinnen het horloge moet blijven.

• Spy-functie; in geval van nood de omgeving van het horloge afluisteren

• Gesproken berichten

• Intercom

• Automatische oplaadwaarschuwing via app bij lage spanning batterij

• Standby tijd circa 2-3 dagen

• Dit model is spatwaterdicht, dus niet mee douchen of zwemmen

• Wij geven 24 maanden garantie op defecten, na deze termijn bieden wij u onze reparatieservice 

Simkaart, belkosten en dataverbruik

Tarieven Nederland 2020:

Uitgaande gesprekken binnen Nederland: €0,0033 per seconde (zonder starttarief.)

Inkomende gesprekken binnen Nederland: Geen belasting van het prepaidsaldo.

Dataverbruik binnen Nederland: €0,13 per MB (gemiddeld gebruik 100kb = €0,01 per horloge per dag).

 
Tarieven Europa 2020:

Uitgaande gesprekken binnen Europa: vanaf het horloge: €0,0033 per seconden met een minimum van 30 seconden.

Inkomende gesprekken binnen Europa: Geen belasting van het prepaidsaldo.

Data binnen Europa: €0,13 per MB (gemiddeld gebruik 100kb = €0,01 per horloge per dag).

One2track kiest voor een transparant prepaidsysteem waarbij de kosten voor het gebruik van GPS systemen en KPN netwerkbeheer niet in de bel- en datatarieven zijn opgenomen maar apart in mindering wordt gebracht in de vorm van een gebruikersfee van €0,99. De bel- en datatarieven zijn daarmee lager dan vergelijkende aanbieders. De gebruikersfee wordt automatisch iedere 30 dagen op het prepaid saldo in mindering gebracht. Is het prepaidsaldo van de simkaart opgebruikt dan stoppen de services en worden ook de gebruikskosten niet meer in mindering gebracht. Het ID nummer van het horloge, het prepaidsaldo en de simkaart is onbeperkt geldig, mits het prepaid saldo positief is. Het totaal verbruik inclusief de vaste gebruikersfee ligt gemiddeld tussen de €1,50 en €2,50- per maand. Is het prepaidsaldo opgebruikt, dan heeft u 3 maanden de tijd om opnieuw op te waarderen. Doet u dit niet dan zal de simkaart vervallen en kunt u op een later moment een nieuwe simkaart aankopen via onze webshop.

one2track prepaidmodule GPS horloges voor kinderen

 

Waarom kiest u voor one2track? 

Wij bieden snelle service en garantie. U gebruikt onze eigen betrouwbare Nederlandse app, online GPS platform én ons eigen GSM prepaidnetwerk One2mobile. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan databeveiliging. Uw privacygegevens en die van uw dierbaren zijn hierdoor maximaal beveiligd. Met het Webshop Keurmerk is uw aankoop verzekerd. 

 

Bestel nu uw horloge

 

One2track - Drukte bij PostNL!

Drukte bij PostNL!

Let op! Als gevolg van enorme drukte bij PostNL kan de bezorging van uw bestelling langer duren. Wij zien momenteel bezorgtijden van 3-5 dagen. Onze excuses voor het ongemak!