fbpx

GPS horloges voor kinderen en ouderen

Nu
€ 89.95

Het nieuwste model met zuivere 3 weg positionering: GPS, WIFI en LBS. Mooi en stevig ontwerp met touchscreen voor de bediening van de functies. Nu met vernieuwde display interface

Nu
€ 89.95

Telefoon horloges voor kinderen met GPS en WIFI positiebepaling. Robuust en waterdicht ontwerp. Met drievoudige positionering: GPS/GPRS en WIFI.

Nu
€ 89.95

Speciale editie Connect Touch. Met witte behuizing en zwarte of witte horlogebandjes. GPS, WIFI en LBS. Mooi en stevig ontwerp met touchscreen voor de bediening van de functies.

Nu
€ 99.95

Nieuwste model Connect GO. SOS telefoonhorloge IP67 waterdicht. Zeer robuust ontwerp. GPS, WIFI en LBS positiebepaling. Met touchscreen voor de bediening van de functies.

Nu
€ 99.95

Nieuwste model Connect MOVE. SOS telefoonhorloge IP67 waterdicht. Zeer robuust ontwerp. GPS, WIFI en LBS positiebepaling. Met touchscreen voor de bediening van de functies.

Nu
€ 89.95

Telefoon horloge met GPS, GPRS en WIFI positiebepaling. Speciaal ontwikkeld voor (jong) volwassenen, gehandicapten, dementerenden en ouderen.

Accessoires

Nu
€ 5.95

Eenvoudig uw GPS horloge opladen met deze 220V/5V USB oplader.

Nu
€ 2.95

Bescherm de display van uw GPS horloge tegen krassen met een screenprotector!

Nu
€ 9.95

De nieuwe generatie prepaid bellen en internet! Speciaal ontwikkeld voor GPS horloges van one2track. Werking binnen heel Europa. Vaste scherpe tarieven zonder extra kosten.

Nu
€ 4.95

Is uw USB kabel defect? U bestelt hier eenvoudig een nieuwe USB kabel geschikt voor gebruik in combinatie met de GPS horloges van one2track.

Nu
€ 6.95

Vervangende oplaadraampjes specifiek voor de Connect Mini en de Conect Smart telefoonhorloges met GPS.

Nu
€ 7.95

Vervangende oplaadadapter 220V/5V inclusief USB kabel specifiek voor de Connect Rebel en Connect Touch XL.

Nu
€ 9.95

Maak je horloge uniek? Plaats eens een andere kleur horloge bandje om het horloge. Of bestel eenvoudig een fris nieuw bandje wanneer de oude versleten is.

Services

Nu
€ 39.95

Heeft u een GPS horloge elders gekocht en werkt het horloge niet of u hebt problemen met de Chinese SeTracker app? Geen probleem, ook dan bent u welkom bij one2track!

Nu
€ 17.95

Heeft u een defect aan uw one2track horloge dat niet onder de garantie valt of buiten de garantieperiode is ontstaan? Wij bieden u onze reparatieservice,

Nu
€ 29.95

Heeft u een ongeval gehad binnen 12 maanden van aankoop? En is de touchscreen van uw horloge gebroken? Via deze service kunt u het oude horloge omruilen voor een nieuw horloge.

One2track - Drukte bij PostNL!

Drukte bij PostNL!

Let op! Als gevolg van enorme drukte bij PostNL kan de bezorging van uw bestelling langer duren. Wij zien momenteel bezorgtijden van 3-5 dagen. Onze excuses voor het ongemak!