One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
One2track header foto
Buitenspeel Challenge logo

Buitenspeel Challenge

Buitenspelen én winnen! Doe jij ook mee?

One2track stimuleert actief buitenspelen onder kinderen. Buitenspelen maakt kinderen fitter en stimuleert de sociale ontwikkeling. Daarnaast is buitenspelen natuurlijk ook gewoon leuk! Om het buitenspelen te stimuleren organiseert one2track in de week van 22 t/m 26 mei een supergave One2track 'Buitenspeel Challenge' met mooie prijzen! Doen jullie kinderen ook mee?

 

De challenge In een notendop

Tijdens de 'Buitenspeel Challenge' gaan deelnemende kinderen met hun one2track GPS horloge tijdens het buitenspelen zoveel mogelijk 'stappen' proberen te zetten. Iedere 24 uur lezen wij automatisch de stappen af en zetten deze in een klassement dat op deze pagina te vinden is. Kinderen kunnen daardoor iedere dag zien hoe hoog zij al in het klassement staan. De top 10 kinderen met het hoogst aantal stappen per dag ontvangen winpunten (10 - 1 punt) waarmee het totaal klassement wordt opgemaakt. Op zaterdag 27 mei maken wij bekend welke 10 deelnemers de meeste winpunten hebben gehaald en in de prijzen vallen!

Tip: Meld je ook aan voor de 'Buitenspeel Challenge' Nieuwsbrief. Dan ontvang je dagelijks een update van het klassement en allerlei leuke tips om het buitenspelen nog leuker te maken. Privacy: In het klassement wordt uitsluitend de zelf gekozen 'Nickname' en of 'Avatar' getoond. Hiermee blijft de privacy van de kinderen beschermd.    

 

 

Stap 1

Aanmelding tussen 15 t/m 21 mei

Dit doe je door het invullen en versturen van het onderstaande formulier, hiervoor heb je nodig: Het ID en 06-nummer van je one2track GPS horloge (deze kun je in de one2track app vinden), een nickname, profielfoto én e-mailadres. Het e-mailadres is optioneel en zal enkel gebruikt worden voor updates rondom de ‘Buitenspeel Challenge’, In het klassement wordt uitsluitend de zelf gekozen 'Nickname' en of 'Avatar' getoond. Hiermee blijft de privacy van de kinderen altijd beschermd.

Stap 2

Meedoen van 22 t/m 26 mei

Zodra je aanmelding is gelukt gaat de challenge voor de deelnemers van start op 22 mei. Laat je kind daarbij iedere dag het one2track GPS horloge dragen en zorg dat de stappenteller aan staat. Tijdens deze periode kun je op deze pagina het volledige klassement bijhouden: Het totaal aantal deelnemende kinderen, de totale hoeveelheid stappen en de afstand die bij elkaar afgelegd is.

Stap 3

Bekendmaking 27 mei

Zodra het eindsignaal is afgegeven gaan wij aan de slag om de winnaars te berekenen én contact op te nemen om de prijzen uit te reiken. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 27 mei!

Waar doe je het voor? Het prijzenpakket

HOOFDPRIJS!
DAGJE-UIT KADOBON
t.w.v. €250
1
2e prijs
Scooter step
t.w.v. €59,99
2
3e prijs
Buitenspeel-pakket
3
4 t/m 10e ontvangen €10 gratis beltegoed op het horloge
One2track footer foto
Buitenspeel Challenge logo
Voetbal Hink Stap Sprong Kite Springtouw

Voorwaarden winactie

Maximale deelname
Een deelnemer mag met maximaal 1 GPS horloge tegelijk deelnemen.

Fair use policy
Stappentellers in GPS horloges die extreem afwijken van het gemiddelde kunnen een penalty krijgen. Vindingrijke deelnemers die hun one2track GPS horloge aan hun hond vastbinden kunnen gediskwalificieerd worden ;).

Privacy
In het klassement wordt uitsluitend de zelf gekozen 'Nickname' en of 'Avatar' getoond. Hiermee blijft de privacy van de kinderen altijd beschermd.    

9.2

136 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan