One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

“Wat is de beste GPS horloge kind?” Een vraag die veel ouders of verzorgers zichzelf stellen. Als ouder is het begrijpelijk dat je wilt weten waar je kind is en ervoor wilt zorgen dat ze veilig zijn.

Natuurlijk zijn wij ervan overtuigd dat we bij One2track het beste GPS horloge kind aanbieden. In deze blog leggen we je precies uit waar je op moet letten bij de aanschaf van een gps horloge voor kinderen.

Nauwkeurige GPS tracking

Een van de meest voor de hand liggende eisen van een GPS horloge is een nauwkeurige GPS tracking. Bij het beste GPS horloge voor kinderen mag een nauwkeurige locatiebepaling natuurlijk niet ontbreken.

Alle One2track horloges beschikken over GPS-technologie, om zo de locatie van jouw kind te kunnen tracken. Onze GPS horloges zijn voorzien van een zelflerend positioneringsalgoritme. Dit betekent dat het One2track horloge van locaties kan leren, om deze in de toekomst nog nauwkeuriger weer te geven.

Daarnaast kun je het upload-interval van het horloge zelf aanpassen. Dit betekent dat je kunt bepalen hoe vaak de locatie van je kind ge-update wordt. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de locatie van je kind iedere minuut te laten updaten, of bijvoorbeeld om de 5 minuten. Dit zorgt ervoor dat de batterij van het horloge langer mee kan.

Een extra optie van de horloges is het instellen van veilige zones. Je kunt bijvoorbeeld thuis, bij opa en oma of op school aangeven als veilige zone. Als jouw kind deze zones verlaat, ontvang je een melding via de One2track app.

Bellen én gebeld worden

Het lijkt zo eenvoudig, maar niet met ieder GPS horloge kun je bellen. Er zijn bepaalde merken die alleen horloges aanbieden die belletjes kunnen ontvangen. Met alle horloges van One2track kun je bellen, maar is het ook mogelijk om gebeld te worden. Wel zo handig!

Met onze nieuwste modellen kun je zelfs videobellen. Leuk, maar ook nog eens heel erg handig voor jongere kinderen voor wie berichten schrijven nog wat lastig kan zijn.

SOS-knop

Daarnaast is een SOS-knop een echte must. Bevind jouw kind zich in een vervelende of zelfs noodsituatie? Dan is het enige wat hij of zij hoeft te doen de SOS button op het horloge drie seconde ingedrukt houden. De “super user” wordt dan gebeld en alle andere users van de One2track app ontvangen een bericht dat de knop is ingedrukt. Zo weten ook zij dat de drager wellicht in gevaar is.

Goed werkende app

Ook een goed werkende app lijkt zo voor de hand liggend. Toch zijn er nog steeds GPS-horloges die gebruik maken van buitenlandse apps. De One2track app kun je gewoon vinden in de Google Playstore of de Appstore en is volledig Nederlands. Zijn er toch nog dingen onduidelijk? Dan hebben wij ook een uitgebreide Nederlandse handleiding beschikbaar én een Nederlandse helpdesk, waar onze medewerkers je graag verder helpen.

Vrije keuze tussen prepaid of unlimited gebruik

Maakt jouw kind intensief gebruik van de functies bellen en videobellen dan kan het interessant zijn om te switchen naar een unlimited plan. Bij one2track hebben ouders de zelf de keuze door te switchen tussen ‘Prepaid’ of 'Unlimited plan'. Je maakt dan ongelimiteerd gebruik van alle functies van het toestel voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag wordt automatisch iedere maand jouw rekening automatisch geïncasseerd. Via de one2track app kun je op ieder moment switchen tussen ons ‘Prepaid’- en ons ‘Unlimited’ plan.

Netwerk en privacy

Tegenwoordig één van de belangrijkste onderwerpen: privacy. En al helemaal die van je kind. Natuurlijk wil je niet dat een vreemde zomaar de locatie van je kind kan volgen. Dit is de reden dat we hier bij One2track enorm veel aandacht aan besteden.

Jouw privacygegevens, maar ook zeker die van je kind, zijn maximaal beveiligd. De systemen die wij gebruiken zijn ontwikkeld door ons eigen team van Nederlandse engineers. De data wordt slechts beperkt opgeslagen. Zo worden locatie-gegevens na 3 maanden gewist en zijn verzonden berichten slechts 78 uur beschikbaar.

Ook is het mogelijk om zelf je gegevens permanent te verwijderen. Dit doe je met de optie “verwijder account”.

9.2

112 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan