One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

Connect Go

Review Connect Go door logo
09/02/2023

Review GPS horloge kind 'Connect Go' door Top-X

Top-X.nl is een vergelijkingssite met maar één doel: consumenten helpen bij het vereenvoudigen van hun aankoopbeslissingen om zo tijd en geld te besparen. Top-X spendeert honderden uren aan onderzoek, het analyseren en het vergelijken van producten om een zo goed mogelijk advies te geven omtrent het beste product in een bepaalde categorie. In de categorie GPS telefoonhorloges voor kinderen hebben zij de 'Connect GO' van one2track getest. 

Top-X oordeel: 'De Connect Go is de beste smartwatch met belfunctie 2022, vanwege het ongeëvenaarde gebruiksgemak en de vele mogelijkheden.'

Ondanks de lage prijs kun je met deze One2track Connect Go smartwatch je kinderen bellen, berichtjes sturen en hun live-locatie ophalen. Ook voor je kind zijn er een hoop voordelen: de One2track Connect Go heeft een SOS-knop in geval van nood, en is volledig in het Nederlands zodat je kind geen lastige Engelse woorden hoeft te leren. Dankzij de batterijduur van 3 dagen ben je altijd met je kind in contact en hoef je je nooit meer zorgen te maken als ze van huis zijn.

Check de volledige vergelijking op Top-X.nl via deze link 

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan