One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

Connect Go

Review Connect Go door logo
17/12/2020

De leukste GPS telefoon horloges voor kinderen

Nu onze kinderen de leeftijd hebben en bereiken van alleen buiten mogen spelen, brengt dat weer een heleboel nieuwe uitdagingen met zich mee. Zo is Luca bijvoorbeeld een enorme dromer en ben ik altijd een beetje zenuwachtig als hij alleen op pad is. Sam is juist de wildebras van het gezin, dus naar hem moet ik vaak op zoek, omdat hij de tijd vergeet. En kent Julie, die nu voor het eerst een beetje gaat buitenspelen, de weg eigenlijk wel? Spannend!

Het is als moeder continue een balans zoeken tussen je kinderen (op een verantwoorde manier) loslaten en het teveel willen uiten van je bezorgdheid. Het liefst houden we ze toch tot hun 10e ofzo in de achtertuin ;-) Maar...we hebben sinds kort een nieuw hulpmiddel gescoord! Een GPS Tracker Kinderhorloge van one2track! Wat een topding is dit. Er zijn natuurlijk veel tracker horloges op de markt, maar wat maakt deze nou zo fijn? Wij hebben gekozen voor de "Connect Go" het meest populaire model uit hun assortiment. Het vierkante model ziet er strak en stoer uit, perfect passend bij mijn coole kind en hij vindt het dus ook reuze tof om hem te dragen. Ik hoef dus niet de hele tijd te zeggen "doe je horloge even om". Via een app stel je het horloge heel makkelijk in en dan is je kiddoo klaar om op pad te gaan!

Alle horloges worden 'plug en play' geleverd met een prepaid SIM kaart van one2track, het horloge is dus eigenlijk een mobiele telefoon met een eigen 06-nummer. Hiermee kan jouw zoontje of dochter bellen én gebeld worden. Via de GPS tracker kan ik precies zien (in mijn app) waar Luca zich bevindt en welke route hij heeft afgelegd. Mocht er iets zijn, kunnen we elkaar dus altijd bellen en er zit zelfs een SOS functie op voor nood situaties. De bediening gaat heel easy via touchscreen, dus dat heeft jouw mini binnen no-time onder de knie. Ideaal!

Alle voordelen op een rijtje

- Bellen en gebeld worden
- GPS & Wifi positionering
- Volledig prepaid
- GPS tracker
- SOS functie
- Werkt door heel Europa

Kortom, met deze musthave hou je een extra oogje in het zeil tijdens het buitenspelen en voelen je kindjes altijd bij je in de buurt. Wij kunnen écht niet meer zonder. Dus....leg dit horloge snel als cadeau onder de kerstboom en maak iedereen blij!

Lees de blog op de website van deze influencer.

9.2

136 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan