One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

Connect Go

Review Connect Go door logo
17/03/2021

Daar is hij dan eindelijk: een gps horloge voor de kids, bevalt het ons?

Twee weken terug liet ik in mijn stories op instagram zien dat de GPS horloges van One2Track waren aangekomen. We mochten de horloges testen en dat hebben we de afgelopen week uitvoerig gedaan! In deze blog ga ik jullie er alles over vertellen want ik heb behoorlijk wat berichtjes hierover gekregen.

Michelle is moeder van twee kinderen Jaylin (4 jaar) en Novan (2 jaar), twee heerlijke kids die op dit moment de wereld aan het ontdekken zijn en dat gaat soms op een rebelse manier. Vandaar de naam 'Mom of the Rebels' https://momoftherebels.nl

Waarom een GPS horloge?

Met een GPS horloge kun je de locatie van je kind traceren. Wanneer je kind een bepaalde leeftijd bereikt en zelf naar de speeltuin wilt kan dit de eerte tijd erg fijn werken voor jezelf als ouder, een soort geruststelling. Wij hebben niet perse gekozen voor een GPS horloge omdat we bang zijn dat onze kinderen zomaar de speeltuin zullen verlaten of zonder iets te melden ergens anders heen gaan. De speeltuin zit hier een paar straten verderop en tot nu toe zijn ze daar altijd netjes gebleven en kwamen terug naar huis als ze niet meer wilden spelen of wanneer ze iets wilden vragen.

Er is natuurlijk ook een verschil met in een boerendorp wonen of middenin de stad. Het verkeer is hier nihil wat ook scheelt dat ik ze nu alleen naar de speeltuin durf te laten gaan.
Maar toch met alle nare verhalen tegenwoordig ben ik wel op mijn hoede. Zelf loop ik regelmatig heen en weer naar de speeltuin om te kijken hoe het gaat. Het scheelt ook dat Opa & Oma tegenover de speeltuin wonen denk ik. Nu ze met het horloge naar de speeltuin gaan zit ik niet meer zo in een spagaat. Voorheen moesten ze al-tijd wachten tot Mias klaar was met zijn middagdutje en dat vond ik soms sneu voor Jaylin en Novan. Zeker omdat Mias gewoon nog best veel slaapt.
Aan het horloge wat Jaylin en Novan hebben van One2Track zitten nog meer grote voordelen zoals bellen, berichten sturen en wat ze zelf heel leuk vinden: de stappenteller.

Connect Go

Via instagram kreeg ik een aantal keer de vraag welk model van One2Track wij hebben voor de kids. Dit is het model Connect Go.
Dit is momenteel het meest populaire gps horloge uit de collectie. Je kunt hem krijgen in 4 verschillende kleuren. En je kunt daarnaast ook nog los bandjes voor de horloges kopen.

Bellen, gebeld worden en gesproken berichten

Dit is denk ik de meest fijne functie van dit horloge. Ze kunnen mij bellen, maar ik hen ook. Jaylin kan nu redelijk klokkijken maar is soms zo druk met spelen dat ze de tijd vergeet. Ik kan haar dan via mijn telefoon bellen en zij kan dan opnemen via haar horloge. Zelf kan Jaylin via het horloge ook gesproken berichten sturen naar ons. Daarnaast heeft het horloge ook nog een stappenteller functie. Dit vinden ze zelf heel erg leuk om bij te houden. Geeft ze ook gelijk weer nog meer reden om lekker buiten te spelen haha.

Hoe installeer je het horloge?

Het horloge werkt op een prepaid simkaart. Deze krijg je bij het horloge geleverd. Het installeren van het horloge gaat heel gemakkelijk via de app van One2Track. Het spreekt eigenlijk voor zich en het duurt niet lang voor je alles goed heb ingesteld. Je kunt verschillende nummers in het horloge zetten die gebeld kunnen worden en ook noodnummers toevoegen.
Bij Jaylin & Novan staan Jacco en ik beide als noodnummer ingesteld. Je kunt ook niet zomaar andere nummers toevoegen daar heb je echt de app voor nodig en moet je toestemming voor geven.
Met de app kun je ook checken waar je kind dus daadwerkelijk is. Het kan ongeveer 50 meter afwijken van de werkelijke locatie maar dat is natuurlijk geen huge verschil.

Onze mening

Wij hebben de horloges nu een aantal weken getest en ik tot nu toe ben ik zeer tevreden. Ik hoorde wel eens dat het bereik niet goed zou zijn maar niets is minder waar. We hebben geen enkele keer slecht bereik gehad.

Lees de blog op de website van deze influencer.

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan