One2track logo
 • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • 24 maanden garantie
 • Werking in heel Europa
 • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
 • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Welke GPS smartwatch past het best bij mijn kind?
Marketing
21/06/2024

Welke GPS smartwatch past het best bij mijn kind?

Keuzestress, help welke moet ik kiezen! De keuze maken voor een smartwatch met gps dat het beste bij jouw kind past kan nog best ingewikkeld zijn. Maar wij gaan jou daarbij helpen. In deze (keuzehulp) blog vind je alle verschillen tussen onze super modellen terug. Wij maken het kiezen een stukje makkelijker aan de hand van de polsmaat en de leeftijd van het kind. Lees verder en ontdek welk toestel het beste bij je kind past.

Wat bevelen wij aan per leeftijd?

Ins ons assortiment vind je drie verschillende gps horloge kind uit de Connect serie namelijk; de UP, NEXT en NEO. Elk model is ontworpen naar de wensen van specifieke leeftijdsgroepen. Lees hieronder verder wat elk toestel anders maakt.

Connect UP: voor kinderen vanaf 4 jaar of de smallere polsjes

Het kleinste model is de Connect UP. Perfect voor de jongste avonturiers. Dit model heeft een smalle behuizing  (48mm x 31mm) en is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 jaar. Wat betreft de polsmaat hanteren wij een omtrek van 14 cm. Nu horen wij je denken, hoe meet ik de pols van mijn kind? Heel eenvoudig, gebruik een meetlint en trek deze om de pols als hoe een horloge aansluit. Trek het meetlint dus niet te strak!

De Connect NEXT: in allerlei gave pasteltinten voor kinderen vanaf 6 jaar

De Connect NEXT is ons nieuwste supermodel en geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 jaar. De behuizing is 45mm x 35mm met een schermdiameter van 37mm en weegt slechts 47 gram! Het toestel is beschikbaar in vijf fantastische pasteltinten en extra gave functies zoals een weerstation, scorebord. Het display is geoptimaliseerd zodat videobellen nog leuker is!

De Connect NEO: onmisbaar voor de stoere avonturiers voor kinderen vanaf 8 jaar

Voor de grotere avonturiers! Laten we meteen met de deur in huis vallen. De Connect NEO is ons meest robuuste (super)model en geschikt voor kinderen in de leeftijd van 8 jaar. Het toestel heeft een behuizing van 51mm x 42mm en een schermdiameter van 35mm. Hiermee heeft de NEO het kleinste scherm in vergelijking tot de andere modellen. Daarnaast is de behuizing van de NEO zwart en kies je makkelijk voor een ander kleur bandje.

Wat zijn precies de verschillende polsmaten?

Het kiezen van het juiste model voor je kind op basis van de polsomtrek is belangrijk. Het draagt namelijk bij aan het draagcomfort van het toestel. De polsmaten van onze smartwatch kind verschillen per (super)model.

 • Connect UP: minimale polsmaat van 14 cm
 • Connect NEXT: minimale polsmaat van 15 cm
 • Connect NEO: minimale polsmaat van 16 cm

Vergeet niet bij het maken van de keuze om de grootte van de behuizing mee te nemen in je besluit. Is bijvoorbeeld je kind 7 jaar, maar heeft hij- of zij een smallere pols, dan is toch het advies de UP!

Verschillende functies per model GPS horloge voor kinderen

Al onze (super)modellen beschikken over de volgende functies:

 • Bellen en videobellen
 • Berichten en spraakberichten sturen
 • Foto-snaps versturen
 • De SOS-knop gebruiken
 • De Schoolmodus inschakelen
 • Stappenteller
 • Analoge en digitale klok

Alleen de Connect NEXT en NEO zijn uitgerust met een buienradar (weerstation). De NEXT heeft verder nog als extra functie een scorebord. Handig voor het bijhouden van de score tijdens een voetbalwedstrijdje.

Zowel de Connect NEXT als de Connect UP zijn beschikbaar in vijf verschillende kleurtjes en beschikken over 5 verschillende thema interfaces passend bij elke kleur.

Conclusie

Verdiep je goed in de verschillen tussen onze modellen GPS horloges. Het kiezen van het juiste model GPS horloge voor je kind hangt samen met de leeftijd, polsmaat en de grootte van de behuizing t.o.v. de pols.

9.2

136 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan