One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
One2track steunt Stichting Jarige Job
Eigenaar en founder
08/12/2022

One2track steunt Stichting Jarige Job

Niet voor alle kinderen in Nederland is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautjes, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school.

Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school. Want ieder kind verdient een verjaardag! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Bij one2track zien wij dat onze GPS horloges een populair verjaardagskado zijn voor kinderen. Deze kinderen zijn in de gelukkige omstandigheid dat hun verjaardag vaak uitgebreid wordt gevierd. Het raakt ons dan ook om te weten dat sommige kinderen in Nederland zoiets moeten missen. Om deze reden steunen wij het initiatief van Stichting Jarige Job door in onze bestelomgeving klanten de mogelijkheid te geven om €2,50 extra te doneren aan Stichting Jarige Job. One2track zal de donatie verdubbelen en iedere maand doorsturen aan Stichting Jarige Job.

Meer informatie over de initiatieven van Stichting Jarige Job? Bekijk via deze link hun website website

Heb je al een GPS horloge van one2track maar wil je toch een donatie doen? Druk dan op het 'donatie' plaatje hieronder.

Namens alle kinderen in Nederland die geholpen worden door Stichting Jarige Job, alvast bedankt voor jullie donaties.

StichtingJarigeJob WebsitePopUp3

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan