fbpx
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Over ons

Van begin tot eind zijn we betrokken bij de horloges die we leveren.

Over ons

Hoe werkt het, meisje met horlogetelefoon - One2track

GPS horloges van One2Track. Wat zit erbij en wat doe je ermee?

Hoe het werkt

Je kent ons misschien van

Bloggers, vloggers en webshops

Testers gezocht voor de nieuwe Connect NEO!
22/06/2022

Testers gezocht voor de nieuwe Connect NEO!

Testers gezocht! De afgelopen 10 maanden zijn onze developers druk bezig geweest met de ontwikkeling van een nieuw one2track GPS horloge en… het resultaat mag er zijn.

Bellen en gebeld worden over 4G VoLTE techniek waardoor telefoongesprekken in full HD zijn. HD Videobellen, foto-chatfunctie, een weerstation met het actuele weer en de 5 daagse voorspelling (powered by Buienradar.nl), stopwatch, keuze tussen 5 verschillende interface thema’s en nog veel meer…

Ondanks dat het toestel door onze developers uitvoerig getest is, willen wij vóór de marktintroductie eerst onder een testgroep van 200 kinderen het toestel uitbrengen. Dit om absolute zekerheid te krijgen dat er geen ‘kinderziektes’  achtergebleven zijn in de software of hardware van het toestel.

Hoe werkt het?

De testgroep gaat het toestel met alle functies normaal in gebruik nemen. Het toestel wordt tegen sterk gereduceerd tarief aangeboden (€59,95). De toestellen worden compleet plug en play afgeleverd zoals dit straks ook in de normale verkoop zal gebeuren. Het is dus niet nodig om allerlei ingewikkelde installaties te doen.

Belangrijk! Gezien de functies en de iets grotere formaat van het horloge is de drager van het horloge minimaal 7 jaar of ouder.

Wat vragen wij?

Ervaren jullie na de ingebruikname onverhoopt toch een probleem in de software of de hardware (bandjes/behuizing/display) van het GPS horloge, dan willen wij dat graag direct weten zodat wij extra onderzoek kunnen doen. Ondervinden jullie situaties die voor verbetering vatbaar zijn tijdens registratie of gebruik dan horen wij dat ook graag zodat wij nog optimalisaties kunnen doen.

Ieder toestel heeft de normale 24 maanden garantie. Is het toestel niet naar tevredenheid dan storten wij het aankoopbedrag retour of mag het aankoopbedrag gebruikt worden voor een ander toestel uit ons assortiment.

Enthousiast geworden? Check dan deze link en bestel de nieuwe Connect NEO. Let op! Er zijn slechts 200 toestellen beschikbaar op=op:  www.one2track.nl/connect-NEO

 

Connect NEO GPS telefoonhorloge voor kinderen combifoto one2track def min

Maak kennis met het One2Track team!

Tech

Hazar

Chief Technical Officer

Web

Huub

Webmaster

Tech

John

Eigenaar en founder

Klanten

Nikita

Customer Care

Productie

Kyle

Productie management

Productie

Mary

Productie management

Design

Elise

Visual design

Tech

Siwa

App development

Klanten

Floris

Teamleider Customer Care

Klanten

Gijs

Customer Care

Klanten

Rick

Customer Care

Klanten

Jessica

Customer Care

Klanten

Patrick

Customer Care

Klanten

Marieke

Customer Care

Klanten

Joan

Customer Care