• Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
Kinderen en hun fantasie
05/05/2022

Kinderen en hun fantasie

De fantasie van kinderen is heel erg belangrijk in het buitenspelen. Kinderen kunnen urenlang buitenspelen wanneer ze samen met vriendjes of vriendinnetjes zijn. Dit moedigen wij als one2track aan. Door het buitenspelen ontwikkelen kinderen hun motorische vaardigheden. Ook worden de kinderen sociaal sterker en helpt het bovendien overgewicht te voorkomen.

Kinderen houden er vooral van om te fietsen, voetballen, skaten, verstoppertje en andere buitenspelletjes te doen. Plekken waar zand, water en takken te vinden zijn, zijn de plekken waar de fantasie van kinderen echt tot leven komt. Vaak zijn populaire films de inspiratiebron voor de fantasie van kinderen. Om de fantasie echt zijn gang te laten gaan is het belangrijk dat kinderen de ruimte van ouders krijgen om de wereld te ontdekken. Zo leren ze hoe ze risico’s moeten inschatten, en ontwikkelen ze hun zelfvertrouwen. Natuurlijk moet je kunnen letten op je kind, maar een bult of schaafwond overhouden door het buitenspelen is iets wat normaal is.

In de nieuwste one2track commercial hebben wij de fantasie van kinderen gebruikt als basis voor het script. In deze commercial is een groep kinderen te zien die een aantal bekende films (StarWars, James Bond en Harry Potter) in hun fantasie naspelen. In de commercial zie je de kinderen van de ene fantasiewereld zo in de andere fantasiewereld stappen maar vergeten ze door hun 'spel' de tijd. Doordat mama eenvoudig even belt om te zeggen dat het tijd is om naar huis te gaan, komen de kinderen uit hun fantasiewereld en wordt alles weer normaal. Met een horloge van one2track kun je je kinderen met een gerust hart op avontuur laten gaan, maar wel nog steeds een extra oogje in zijl houden. Hierdoor kunnen ze in hun fantasiewereld blijven en daarmee direct de échte wereld op een veilige manier ontdekken.

Check onze nieuwste commercial Fantasie:

Meer nieuws over one2track lezen? Klik hier.

Over ons

Van begin tot eind zijn we betrokken bij de horloges die we leveren.

Over ons

Connect GO GPS kinderhorloge Hoe werkt het, meisje met horlogetelefoon - One2track

GPS horloges van One2Track. Wat zit erbij en wat doe je ermee?

Hoe het werkt

iPhone X met One2track app

Je kent ons misschien van