Alle horloges werken met een SIM kaart. Hierdoor is het horloge een mobiele telefoon. Via de internetverbinding van het horloge worden de status en positiegegevens van het horloge uitgewisseld met de one2track server. Door compressietechnieken is het dataverbruik minimaal (circa 150kb per dag/ 2-3 euro per maand). Dit dataverbruik wordt in mindering gebracht op het beltegoed van de SIM kaart. Via de app op de telefoon van de ouders of toezichthouders kan op ieder moment de positie- en status gegevens van het horloge afgelezen worden.

Nieuw! Vanaf 1 juni 2017 voeren wij onze eigen GSM prepaid provider One2mobile. De One2mobile Simkaart is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in onze GPS horloges. Met deze Simkaart heeft u het voordeel van Europese dekking zonder extra kosten, scherpe tarieven en afrekening per seconde bellen (€ 0,0048) zonder starttarief. Via de one2mobile app ziet u eenvoudig uw resterende bel en datategoed en kunt u naar eigen inzicht uw prepaidtegoed opwaarderen. One2mobile maakt gebruik van het stabiele KPN netwerk.

Vergelijk KPN en One2mobile

Vergelijking KPN en one2mobile one2track versie mei

 

 

Betrouwbare one2track app en veilig datamanagement!

Voor de positionering en bediening van het horloge maakt u gebruik van onze Nederlandse one2track app. Stabiel, veilig en gebruikersvriendelijk. Wij besteden veel aandacht aan data- en privacybeveiliging. Voor het gebruik van de 'geschiedenis functie' op de app worden uw gegevens 3 maanden opgeslagen op onze server. Hierna worden al uw gegevens automatisch gewist. De one2track app wordt steeds verder ontwikkeld én uitgebreid met nieuwe functies. U ontvangt deze updates automatisch via de Google Playstore of Appstore.

 

Volledig Nederlands

Eenvoudige installatie uit Google Playstore en Appstore

Makkelijk te bedienen

Meerdere horloges tegelijkertijd volgen

Geen maandelijkse kosten voor gebruik

Betrouwbaar en veilig datamanagement

one2track app login one2track app map one2track app map2one2track app settingsone2track app veilige zone

 

 

Bekijk hier alle specificaties One2track app

• Volledig Nederlands en gratis te downloaden

• Geschikt voor Android en IOS (Iphone).

• Meerdere horloges tegelijkertijd volgen.

• Weergave resterende batterycapaciteit en netwerksterkte horloge

• Mogelijkheid uploaden profielfoto positiepin,

• Instellen meerdere notificatiezones (school, thuis, verzorgingstehuis, etc),

• Positie geschiedenis tot 3 maanden terugzien,

• Snelle verversingsfrequentie Google map (iedere 5 seconden),

• Weergave eigen positie,

• Weergave positie andere toezichthouders van het horloge,

• Speed dial vanuit app naar horloge,

• Koppeling Dayhaps gedeelde familie agenda,

 

 

Ook toegang tot online One2track GPS applicatie

Naast de app kunt u ook via laptop of desktop uw dierbaren volgen. Uw gebruikersnaam en wachtwoord van de app zijn de inloggegevens voor het online one2track platform. Maak eenvoudig groepen met horloges of bedien de horlogefuncties online. U vindt ons online GPS platform op www.one2trackGPS.com.

Schermimpressie one2track online GPS applicatie

 

Waarom kiest u voor one2track? 

Onze horloges maken gebruik van onze eigen ontwikkelde software, app en simkaart. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbaar, stabiel en goed werkend horloge. De horloges worden in onze opdracht geproduceerd. Hierdoor hebben wij invloed op de kwaliteit van het productieproces en de gebruikte materialen. En onze service? Dat vertellen onze klanten u graag zelf: lees onze klantreviews

 

Gebruikersvoorwaarden producten van one2track 

Wilt u meer details over onze privacy richtlijnen, gebruikersrechten en datamanagement? Bekijk dan onze gebruikersvoorwaarden.