One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)

 

One2track GPS horloges werken met een prepaid SIM kaart. Deze simkaart wordt meegeleverd en is al in het horloge geplaatst. Het horloge is een mobiele telefoon met een eigen 06 nummer en kan bellen en gebeld worden. Via de internetverbinding worden de status en positiegegevens uitgewisseld met de app op uw smartphone. Het dataverbruik is minimaal (circa €0,01 per dag) en wordt in mindering gebracht op het prepaidtegoed. De simkaart heeft een 'try-out' tegoed van €1,50. Via de app kunt u eenvoudig het horloge bedienen, het prepaid saldo opwaarderen en verbruik inzien, veilige zones en SOS telefoonnummers instellen en realtime de GPS posities bekijken.

Algemene impressie one2track app  

Volledig Nederlands

Eenvoudige installatie uit Google Playstore en Appstore

Makkelijk te bedienen

Meerdere horloges tegelijkertijd volgen

Volledig prepaid, geen abonnement

Betrouwbaar en veilig datamanagement

one2track app login  one2track app streetview  one2track app sattelite view one2track app prepaidoverzicht one2track app opwaardeermodule one2track app settings one2track app veilige zone

 


Uniek zelflerend positioneringssysteem I-GPS

GPS horloges van one2track maken gebruik van een uniek positioneringssysteem genaamd I-GPS. I-GPS is exclusief ontwikkeld voor one2track en is een positionerings intelligentie welke GPS, GSM en WIFI zenders kan 'leren'. Door deze informatie slim te analyseren en te combineren met verschillende externe (Google) databases kan I-GPS zeer nauwkeurige locaties berekenen, óók binnenshuis.

 

Open, eerlijk en transparant over gebruik en kosten

• Volledig prepaid, geen abonnement,
• Geen aansluit- of installatiekosten,
• Geen starttarief bij bellen,
• Afrekening per seconde bellen,
• Beltarief €0,0036 per seconde,
• Dataverbruik circa €0,01 per dag,
• Gebruikersfee €1,- per 30 dagen,
• Gebruik in heel Europa zonder extra kosten,
• Gebruik van het betrouwbare KPN netwerk,

 

Werking Prepaidsysteem

One2track kiest voor een transparant prepaidsysteem waarbij de kosten voor het gebruik van GPS systemen en KPN netwerkbeheer niet in de bel- en datatarieven zijn opgenomen maar apart in mindering worden gebracht in de vorm van een gebruikersfee van €1,-. De bel- en datatarieven zijn daarmee lager dan vergelijkbare aanbieders. Deze gebruikersfee wordt bovendien geinvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe functies en technieken zodat u als klant met regelmaat updates ontvangt. De gebruikersfee wordt automatisch iedere 30 dagen op het prepaid saldo ingehouden. Is het prepaidsaldo van de simkaart opgebruikt dan stoppen de services en worden ook de gebruikskosten niet meer in mindering gebracht. Het ID nummer van het horloge, het prepaidsaldo en de simkaart is onbeperkt geldig, mits het prepaid saldo positief is. Het totaal verbruik inclusief de vaste maandfee ligt gemiddeld tussen de €1,50 en €2,50- per maand (afhankelijk van het belgedrag van de drager van het horloge).

Is het prepaidsaldo opgebruikt, dan heeft u 3 maanden de tijd om opnieuw op te waarderen. Doet u dit niet dan zal de simkaart vervallen en kunt u op een later moment een nieuwe simkaart aankopen via onze webshop.

Impressie prepaidomgeving in de one2track app

one2track prepaid app screenshot 1 one2track prepaid app screenshot 2 one2track prepaid app screenshot 3 one2track prepaid app screenshot 4one2track prepaid app screenshot 5

 

 


  

Online One2track GPS platform

Naast de one2track app heeft u ook toegang tot ons handige online GPS platform. Via laptop of tablet kunt u inloggen en alle functies bedienen welke u ook via de app kunt bedienen. Uw gebruikersnaam en wachtwoord van de app zijn de inloggegevens voor het online one2track platform. Maak eenvoudig groepen met horloges, bedien de horlogefuncties, bekijk het prepaidverbruik of waardeer online het saldo op. U vindt ons online GPS platform op www.one2trackGPS.com.

Impressie online one2track GPS platform

Impressie GPS online platform

 

Veiligheid en privacy bescherming van u en uw kind

De systemen van one2track worden ontwikkeld door een team van Nederlandse engineers en voldoen aan de hoge normen welke de Europese gemeenschap stelt aan dit soort apparatuur. Ons GSM netwerk heeft een strenge beveiliging waardoor onbekende én anonieme nummers het horloge nooit kunnen bellen. Onze producten zijn CE gekeurd, communicatie tussen de app, servers en horloges is versleuteld. Onze databases worden gehost in het high secure datacentrum van Serverius in Apeldoorn. De simkaarten hebben een anti-diefstalbeveiling waardoor de simkaart nooit misbruikt kan worden. Wij doen hiermee het maximale om de privacy en veiligheid van u en uw kind te waarborgen. Horloges van one2track voldoen ruimschoots aan de Europese norm die gesteld wordt aan de maximale GSM stralingswaarde (SAR) van dit soort producten. De Europese norm voor GSM apparatuur is maximaal 2W/KG. Op basis van onze CE en SAR testrapporten is deze stralingswaarde bij onze kinderhorloges 0,716W/KG en ouderenhorloges 1,054W/KG. Hiermee blijven onze horloges ruimschoots binnen de marges en zijn de toestellen veilig te dragen. 

 

Gebruikersvoorwaarden producten van one2track 

Wilt u meer details over onze privacy richtlijnen, gebruikersrechten en datamanagement? Bekijk dan onze gebruikersvoorwaarden.

9.2

136 beoordelingen in de laatste 12 maanden 91% beveelt ons aan