Alle horloges werken met een SIM kaart. Het horloge is daarmee een mobiele telefoon met een eigen 06 nummer waardoor het kan bellen en gebeld worden. Via de internetverbinding van de simkaart worden de status en positiegegevens van het horloge uitgewisseld met de one2track server. Het dataverbruik is echter minimaal (circa 150kb per dag/ 2-3 euro per maand). Dit dataverbruik wordt in mindering gebracht op het beltegoed van de SIM kaart. Via de app op de telefoon van de ouders of toezichthouders kan op ieder moment de positie- en status gegevens van het horloge afgelezen worden.

Speciaal ontwikkelde simkaarten

Ieder horloge wordt 'plug en play' geinstalleerd met een one2mobile simkaart. Deze prepaid simkaart hebben wij speciaal ontwikkeld voor een optimale werking en gebruikersgemak van de horloges. De one2mobile simkaart werkt in heel Europa tegen vast prepaidtarief en zonder extra kosten. Uniek is dat de simkaart slim kan schakelen tussen verschillende GSM netwerken per land. In Nederland gebruikt de simkaart de netwerken van KPN en T-Mobile, hierdoor heeft u altijd zekerheid van goed bereik. Verder hanteren wij scherpe tarieven en rekenen in tegenstelling tot veel bestaande providers af per seconde bellen (€ 0,0048) zonder starttarief. Via de one2mobile app ziet u eenvoudig uw resterende bel en datategoed en kunt u naar eigen inzicht uw prepaidbundels opwaarderen. Meer weten over de voordelen van uw one2mobile simkaart? Kijk op www.one2mobile.com

Voorbeeld simkaart one2mobile

 

Betrouwbare one2track app en veilig datamanagement!

Voor het bekijken van de GPS posities en de bediening van het horloge installeert u onze one2track app op uw Smartphone. Deze app werkt op alle Iphones vanaf versie 5S en alle Androidtoestellen met Android 4.0 of hoger. Onze app is volledig in het Nederlands, stabiel, veilig en gebruikersvriendelijk. Wij besteden veel aandacht aan data- en privacybeveiliging. Voor het gebruik van de 'geschiedenis functie' op de app worden uw gegevens 3 maanden opgeslagen op onze server. Hierna worden al uw gegevens automatisch gewist. De one2track app wordt steeds verder ontwikkeld én uitgebreid met nieuwe functies. U ontvangt deze updates automatisch via de Google Playstore of Appstore.

 

Volledig Nederlands

Eenvoudige installatie uit Google Playstore en Appstore

Makkelijk te bedienen

Meerdere horloges tegelijkertijd volgen

Geen maandelijkse kosten voor gebruik

Betrouwbaar en veilig datamanagement

one2track app login one2track app map one2track app map2one2track app settingsone2track app veilige zone

 

 

Bekijk hier alle specificaties One2track app

• Volledig Nederlands en gratis te downloaden

• Geschikt voor Android en IOS (Iphone).

• Meerdere horloges tegelijkertijd volgen.

• Weergave resterende batterycapaciteit en netwerksterkte horloge

• Mogelijkheid uploaden profielfoto positiepin,

• Instellen meerdere notificatiezones (school, thuis, verzorgingstehuis, etc),

• Positie geschiedenis tot 3 maanden terugzien,

• Snelle verversingsfrequentie Google map (iedere 5 seconden),

• Weergave eigen positie,

• Weergave positie andere toezichthouders van het horloge,

• Speed dial vanuit app naar horloge,

• Koppeling Dayhaps gedeelde familie agenda,

 

 

Online One2track GPS platform

Naast de app kunt u ook online via laptop of desktop uw dierbaren volgen. Uw gebruikersnaam en wachtwoord van de app zijn de inloggegevens voor het online one2track platform. Maak eenvoudig groepen met horloges of bedien de horlogefuncties online. U vindt ons online GPS platform op www.one2trackGPS.com.

GPS tracker platform online one2track

Waarom kiest u voor one2track? 

Onze horloges maken gebruik van onze eigen ontwikkelde software, app en simkaart. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbaar, stabiel en goed werkend horloge. De horloges worden in onze opdracht geproduceerd. Hierdoor hebben wij invloed op de kwaliteit van het productieproces en de gebruikte materialen. En onze service? Dat vertellen onze klanten u graag zelf: lees onze klantreviews

 

Gebruikersvoorwaarden producten van one2track 

Wilt u meer details over onze privacy richtlijnen, gebruikersrechten en datamanagement? Bekijk dan onze gebruikersvoorwaarden.