One2track GPS horloges werken met een prepaid SIM kaart. Het horloge is een mobiele telefoon met een Nederlands 06 nummer en kan bellen en gebeld worden. Via de internetverbinding worden de status en positiegegevens van het horloge uitgewisseld met de app op uw smartphone. Het dataverbruik is minimaal (circa €0,05 per dag) en wordt in mindering gebracht het prepaidtegoed van de SIM kaart.

 

Bediening van het horloge via veilige Nederlandse app

Voor het bekijken van de GPS posities en de bediening van het horloge installeert u de one2track app op uw Smartphone. Deze app werkt op alle Iphones vanaf versie 5 en alle Androidtoestellen met Android 4.0 of hoger. De app is volledig in het Nederlands, stabiel, veilig en gebruikersvriendelijk. Voor het gebruik van de 'geschiedenis functie' op de app worden uw gegevens 3 maanden opgeslagen. Hierna worden al uw gegevens automatisch gewist. De one2track app wordt steeds verder ontwikkeld én uitgebreid met nieuwe functies. U ontvangt deze updates automatisch via de Google Playstore of Appstore.

 

Volledig Nederlands

Eenvoudige installatie uit Google Playstore en Appstore

Makkelijk te bedienen

Meerdere horloges tegelijkertijd volgen

Geen maandelijkse kosten voor gebruik

Betrouwbaar en veilig datamanagement

one2track app login one2track app map one2track app map2one2track app settingsone2track app veilige zone

 

 

 

Open, eerlijk en transparant over gebruik en kosten

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten precies weten waar zij aan toe zijn bij de aankoop van een GPS horloge bij one2track. Geen kleine lettertjes of onvoorziene (verbruiks) kosten:

• Geen abonnementskosten of contracten,
• Geen aansluit- of installatiekosten,
• Aankoopprijs is inclusief simkaart ter waarde van € 9,95
• Geen starttarief bij bellen,
• Afrekening per seconde bij bellen vanaf het horloge (€0,0048 per seconde),
• Lage kosten voor uitwisselen positie en statusgegevens (circa € 0,05 per dag),
• Werking in heel Europa (incl. Turkije) zonder extra kosten,
• Optimaal bereik door gebruik T-mobile én KPN netwerk,
• Prepaidbundels koopt u via de app of www.mijn.one2mobile.com
• De bel- en databundels zijn er vanaf €5,- en zijn 180 dagen geldig,
• CyberGuard security waakt over uw privacygevoelige informatie,
• Duidelijke gebruikers- en privacyvoorwaarden
• Uw persoonlijke gegevens worden niet gebruikt/verkocht voor advertentie en marketingdoeleinden,
• U maakt levenslang kosteloos gebruik van onze app en platformservices mits u minimaal eenmaal per 6 maanden het horloge gebruikt. Wordt het horloge langer dan 6 maanden niet gebruikt dan wordt het ID nummer inactief. U kunt in dit geval voor €6,95 het ID nummer opnieuw laten activeren bij ons.

 

One2mobile simkaart met gratis starttegoed

U ontvangt het One2track horloge geinstalleerd met een one2mobile simkaart. Deze simkaart is speciaal ontwikkeld voor een optimale werking in GPS horloges. De simkaart werkt in heel Europa inclusief Turkije tegen vast tarief en zonder extra kosten. Bij ontvangst hebben wij een startbundel op de simkaart geplaatst zodat u de eerste 2 weken gratis het horloge kunt uitproberen. Via de app heeft u inzicht in het resterende bel- en datategoed en kunt u eventueel opwaarderen. Uniek! De simkaart kan slim schakelen tussen verschillende GSM netwerken per land. In Nederland gebruikt de simkaart de netwerken van KPN én T-Mobile, hierdoor heeft u altijd zekerheid van goed bereik. Meer weten over onze one2mobile simkaart? Kijk op www.one2mobile.com.

Belangrijk! De software van het horloge en de one2mobile simkaart zijn op elkaar afgestemd. Hierdoor werkt ook de beveiliging van het horloge optimaal en bent u zeker van een goed en veilig werkend toestel. Kiest u er toch voor om zelf de simkaart te wisselen dan kunnen wij niet de volledige werking garanderen.

Voorbeeld simkaart one2mobile

 

 

Online One2track GPS platform

Naast de app kunt u ook online via laptop of desktop uw dierbaren volgen. Uw gebruikersnaam en wachtwoord van de app zijn de inloggegevens voor het online one2track platform. Maak eenvoudig groepen met horloges of bedien de horlogefuncties online. U vindt ons online GPS platform op www.one2trackGPS.com.

GPS tracker platform online one2track

Stralingswaarde (SAR) one2track horloges ruim binnen EU norm

Horloges van one2track voldoen ruimschoots aan de Europese norm die gesteld wordt aan de maximale stralingswaarde van dit soort producten. De Europese norm voor GSM apparatuur is maximaal 2W/KG. Op basis van onze CE testrapporten is deze stralingswaarde bij onze kinderhorloges 0,716W/KG en ouderenhorloges 1,054W/KG. Hiermee voldoen wij uitstekend aan de normeringen.

 

Waarom kiest u voor one2track? 

Onze horloges werken (inclusief bellen) in heel Europa inclusief Turkije en maken gebruik van onze eigen ontwikkelde software, app en simkaart. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbaar, veilig en goed werkend horloge dat bovendien zeer betaalbaar is. De horloges worden in onze opdracht geproduceerd. Hierdoor hebben wij invloed op de kwaliteit van het productieproces en de gebruikte materialen. En onze service? Dat vertellen onze klanten u graag zelf: lees onze klantreviews

 

Gebruikersvoorwaarden producten van one2track 

Wilt u meer details over onze privacy richtlijnen, gebruikersrechten en datamanagement? Bekijk dan onze gebruikersvoorwaarden.