One2track logo
  • Werkdagen vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 24 maanden garantie
  • Werking in heel Europa
  • Inclusief Prepaid simkaart (Geen abonnementskosten)
  • Nederlandse app (Volledig Nederlandse taal)
GPS tracker kinderhorloge
Eigenaar en founder
15/01/2022

Buitenspelen met een gps tracker kinderhorloge

Zeker in deze corona-tijd is er meer behoefte aan het “tracken” van kinderen met een kinderhorloge gps tracker. Met alle maatregelen en beperkingen is het fijn als kinderen gewoon lekker kunnen spelen in de frisse buitenlucht.

Bewezen is dat wanneer kinderen buiten spelen, zij extra vitamine D oppakken. Dit is goed voor de weerstand, sterke botten en een goed gebit. Bijkomend voordeel is dat kinderen die veel buitenspelen minder last hebben van verkoudheid. Dat is met alle corona perikelen van nu natuurlijk helemaal mooi meegenomen!

Uit onderzoek blijkt dat 91% van de ouders het fijn vindt dat hun kind buiten speelt tijdens de pandemie. De meeste hebben echter wel regels opgesteld. Houd voldoende afstand en speel alleen dicht bij huis. Nu is “dicht bij huis” een breed begrip en situaties ontdekken moet natuurlijk wel veilig zijn. Iedere ouder houdt graag grip op zijn of haar kind, maar hoe fijn is het als je kind ook alleen de wereld kan ontdekken met een kinderhorloge met tracker?

 

Hoge schermtijd is verleden tijd met een kinderhorloge gps tracker

Buitenspelen is goed voor kinderen, kinderen die veel buiten zijn, hebben minder schermtijd en zijn actiever dan kinderen die dit niet doen. Er is buiten vaak meer ruimte om te bewegen en er zijn veel situaties om te ontdekken.

De schermtijd van kinderen is tegenwoordig best een “issue”. Ouders beperken dit graag, maar toch lopen veel kinderen al rond met dure smartphones. Het geeft een veilig gevoel, maar brengt voor een kind (zeker tijdens het buiten spelen, klimmen, rennen en klauteren) een hoop verantwoordelijkheid met zich mee. Daarbij worden er buitenshuis vaak voornamelijk spelletjes gespeeld en filmpjes gekeken.

One2track heeft er bewust voor gekozen om een kinderhorloge tracker te ontwikkelen met alleen de belangrijkste functies. Met dit tracker kinderhorloge weet je altijd waar de kids uithangen en kun je ze bellen wanneer je ze nodig hebt.

 

Samen de wereld verkennen met ons kinderhorloge met gps tracker

Ook als kinderen nog net iets te jong zijn om alleen buiten te spelen, biedt een kinderhorloge met gps tracking uitkomst. Hoe vaak zijn kids niet in een split second verdwenen? Wat krijg je het dan benauwd! Je checkt even snel de one2track app en ziet direct waar ze zijn. Zo geef je jezelf de zekerheid en je kinderen de vrijheid die zij nodig hebben.

 

Stuur jij je kinderen graag op pad met een kinderhorloge gps tracker? Bekijk ons assortiment!

Bij one2track hebben we vijf verschillende type gps tracking horloges voor kinderen.

Wil je weten welk track en trace kinderhorloge het meest geschikt is voor jouw kind of kinderen? Bekijk ons vergelijkingsoverzicht. Hierin vind je in één oogopslag de verschillen tussen de modellen.

 

Privacy van een kinderhorloge met tracker

Bij one2track staat veiligheid voorop! Niet alleen de veiligheid van jouw kind, maar ook de veiligheid van de locatiegegevens. Wanneer jouw kind lekker buiten speelt wil je natuurlijk niet dat iedereen zomaar toegang heeft tot deze informatie. Elk one2track kinderhorloge met tracker voldoet aan de hoge privacy normen die de Europese gemeenschap stelt. Alle communicatie is versleuteld en de database wordt beheerd door een high secure datacentrum in Apeldoorn. Het datacentrum (Serverius) voldoet aan de ISO normeringen welke gesteld worden aan de databeveiligingen van dit soort producten. Hiermee is de privacy van uw kind maximaal gewaarborgd.

 

Kinderhorloge GPS tracker

 

 

9.2

91 beoordelingen in de laatste 12 maanden 92% beveelt ons aan