fbpx
Wij zijn bezig om ons winkelnetwerk in 2018 uit te breiden. Op dit moment hebben wij nog geen landelijk dekkend netwerk met verkooppunten. Gelukkig kunt u wel al een aantal van onze modellen zien en kopen in onderstaande winkels: 
 

 

 

Logo Intertoys verkooppunt one2track horloges Leidschendam

Intertoys Leidschendam in WinkelCentrum Leidsenhage is de grootste Intertoys vestiging in de regio Zuid Holland. Ook op deze vestiging kunt u onze Connect Touch telefoonhorloge met GPS bekijken en kopen. Adres en openingstijden van deze Intertoysvestiging:

Adres:
Liguster 3
2262 AC Leidschendam

Openingstijden:
Maandag: 11:00 - 17:30
Dinsdag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur
Koopavond: Donderdag tot 21:00 uur  

 

 

Logo Bol

De winkel van ons allemaal. Geen fysieke winkel maar wel eenvoudig online bestellen. Onze producten zijn ook te verkrijgen via Bol.com.

 

 

 

logo 50Five

Een groot assortiment met de nieuwste en beste slimme producten, smart home inspiratie en advies: u vindt het allemaal bij 50five. 50five begeleidt in het creëren van uw eigen slimme huis en het ontdekken van de vele voordelen van smart home producten. Dit doen zij door het geven van juiste informatie, tips, tricks en door hulp te bieden waar nodig. Of het nu over slimme verlichting, verwarming, beveiliging of andere slimme oplossingen gaat, 50five helpt u op weg. De Connect Touch van one2track voor kinderen vind u momenteel ook in het assortiment van 50Five.

 

Wilt u ook reseller van one2track worden? 

Wij hebben uitstekende resellersvoorwaarden. Heeft u een fysieke winkel en wilt u ook verkooppunt van one2track worden? Neem dan even contact met ons op via ons contactformulier

 

 

 

 

 

 

One2track - Drukte bij PostNL!

Drukte bij PostNL!

Let op! Als gevolg van enorme drukte bij PostNL kan de bezorging van uw bestelling langer duren. Wij zien momenteel bezorgtijden van 3-5 dagen. Onze excuses voor het ongemak!