fbpx

Goed nieuws! Onze eerste modellen zijn geproduceerd op onze productielijn in China. Een behoorlijke uitdaging aangezien in China fabrieken het modelrecht kopen om een product te produceren dat door een designcompany ontworpen.

Dat geldt ook voor onze watchwatch connect 2. De hardware bestaat al, echter de software is maatwerk. De medewerkers aan de productielijn moeten wennen aan het essembleren van het model alvorens ze aantallen kunnen gaan produceren. Daarnaast was de software/ firmware op het horloge nog een uitdaging. China heeft bijvoorbeeld een hele andere GSM netwerkfrequentie maar ook de dataserver voor de positoneringsgegevens moet "Nederland proof" gemaakt worden.

Gelukkig met een flinke portie geduld zijn de eerste testmodellen voor de consumententest nu klaar en onderweg naar Nederland. In de maand mei krijgen 20 enthousiaste klanten van one2track (die zich aangemeld hebben) het model toegestuurd om te gaan testen. Zijn de testresultaten goed dan is de planning om begin juni te starten met de verkoop van dit model. Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer de verkoop van dit model van start gaat? Like dan vooral onze facebookpagina www.facebook.com/one2track

 

voorbeeld handleiding