fbpx

Een GPS horloge is erg handig op vakantie! Zeker in een onbekende omgeving is het fijn om extra toezicht te hebben of makkelijk even te bellen met elkaar. One2track horloges hebben GSM dekking in heel Europa en roamen vaak op meerdere netwerken voor een optimaal bereik. Weten met welke providers wij afspraken gemaakt hebben in het buitenland? Bekijk hier het overzicht,

Overzicht gecontracteerde GSM providers

Hieronder een overzicht met de providers welke wij gecontracteerd hebben op onze one2mobile simkaart in Europa. Bij gebruik in het buitenland worden er geen extra tarieven of toeslagen gerekend. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te hebben over eventuele hoge bel- of datakosten.

Beschikbare provider in Europa 2 


Werkt het horloge niet direct in het buitenland?

Controleer of de betreffende provider van het land dekking heeft op de plaats waar het horloge is. Met name in Frankrijk kunnen er soms dekkingsgaten voorkomen bij providers. Ieder horloge ontvangt van de buitenlandse provider automatisch de nieuwe netwerk instellingen (OTA) van het GSM netwerk. Krijgt het horloge na 10 minuten geen bereik, zet het horloge dan even uit en opnieuw aan. Op deze manier worden de nieuwe instellingen alsnog van kracht in het horloge. 

 

Meer nieuws?