fbpx

Op basis van feedback van klanten doen wij maandelijks aanpassingen in de one2track app. In de release van deze maand een aantal gebruikersverbeteringen waaronder de toevoeging van een handige 'Hulp en support link', een verbeterde 'zoeklocatie' button en een aanpassing in de weergave van de positioneringstijden,

Aanpassing zoek locatie button

In de zogenaamde 'powersave modus' zoekt het horloge eenmaal per 10 minuten zijn locatie mits er sprake is van beweging. Via de 'zoek locatie' knop in de app is het mogelijk om het horloge direct opdracht te geven om te zoeken naar de actuele locatie. Het horloge zal dan gedurende 2 minuten iedere 10 seconden een locatie update doen. Hierna gaat het horloge weer in de besparingsstand. Een aantal klanten hadden wat moeite om deze 'zoek locatie' knop te vinden. In deze release daarom een herdesign van deze knop en een nieuwe aanduiding: 'Ververs locatie'.

Aanpassing zoek locatie knop one2track app

 

Toevoeging 'Hulp en support' functie

Onstaan er problemen of zijn er aanvullende vragen over het gebruik van de horloges of de app? In deze release van de app hebben wij een handige 'kennisbank' toegevoegd. Hier staan de meest gestelde vragen en antwoorden over onze horloges of app's. U vindt deze functie in het app menu (3 horizontale streepjes in de linker hoek van de app).

nieuwe functie hulp en support GPS horloges kinderen one2track       screenhot kennisbank GPS horloges voor kinderen

 

Aanpassing horloge communicatietijd naar werkelijke positietijd

In de oude versie van de one2track app werd standaard de laatste communicatietijd en de manier van positionering weergegeven. Deze tijd was daarmee niet het moment van positioneren maar uitsluitend het laatste moment dat het horloge informatie had doorgestuurd naar de one2track server. Dit kon verwarring geven over het tijdstip van de getoonde positie in de app. In deze release zijn de communicatietijden vervangen voor werkelijke positietijden. 

nieuwe weergave positioneringstijden one2track app GPS horloges kinderen 

 

Wat moet u doen om de nieuwe versie te gaan gebruiken?

Normaal gesproken niets, in de meeste gevallen worden updates voor app's automatisch doorgevoerd door uw Smartphone. Gebeurt dit niet, ga dan even naar de Google Playstore of de Appstore en zoek op one2track. U ziet vervolgens onze beide apps one2track en one2mobile. Kies vervolgens voor 'bijwerken' en u bent voorzien van de laatste versies. 

 

Meer nieuws?