fbpx

Als onderdeel van onze ‘Security Roadmap 2018’ hebben wij de afgelopen maanden voorbereidingen getroffen om de one2track servers en klantdatabases te verhuizen naar een nieuw high secure datacentrum in Amsterdam. Deze verhuizing heeft op donderdag 19 april succesvol plaatsgevonden. Door deze verhuizing kunnen wij niet alleen beter waken over de veiligheid van uw persoonsgegevens maar worden ook de reactietijden van het horloge en de app nog sneller.

Samen met onze partner Cyber Guard Security zijn wij eind 2017 gestart met de ontwikkeling van een security roadmap. Hieruit is de ambitie ontstaan om alle privacygevoelige informatie van bestelling, betaling en gebruik van de horloges en app op één centrale datalocatie te huisvesten. Onze keuze is daarbij gevallen op TransIP/Datacentergroup, gevestigd aan de kabelweg 48A  in Amsterdam.

'The Datacenter Group' is een 100% Nederlands bedrijf met twee hypermoderne datacenters in Amsterdam en Delft waar zij naast cloud als hosting providers ook overheidsinstellingen ondersteunen in de huisvesting van hun IT-infrastructuur. Zo staan zij aan de basis van het openbaar vervoer, elektronisch betalingsverkeer, de medische sector, dijkbewaking en zo’n 10% van het Nederlandse internet. DataCentergroup is een van de duurzaamste datacenters van Nederland. De systemen om de servers in de gebouwen gekoeld te houden zijn in eigen beheer ontwikkeld en zorgen ervoor dat de impact op het milieu zo veel mogelijk beperkt wordt. Wij zijn er trots op dat ook de one2track servers hier nu ook onderdeel van uitmaken. 

Belangrijk! Het kan even nodig zijn om uw one2track app uit te loggen en opnieuw in te loggen. Dit zodat de app zijn nieuwe toegangspunt automatisch kan instellen. Controleer ook even of u de laatste versie van de one2track app op uw Smartphone hebt staan. Is dit niet het geval, update dan even via de Google Playstore of de Appstore.

Weet u na het uitloggen van de app uw wachtwoord niet meer? In het beginscherm van de app kunt u eenvoudig een wachtwoord reset aanvragen u ontvangt dan een E-mail met een nieuw wachtwoord.

Heeft u nog vragen over het gebruik van onze horloges? Neem dan eens een kijkje op onze vernieuwde kennisbank: www.one2track.nl/kennisbank

 

Meer nieuws?