fbpx

Vanaf deze week hebben wij op onze one2mobile simkaarten naast KPN ook T-mobile ingeschakeld. Dit betekent dat uw GPS horloge met one2mobile Simkaart automatisch controleert welke zendmast bij u in de buurt een beter bereik heeft, KPN of T-mobile. Een mooie ontwikkeling aangezien hierdoor de horloges op plaatsen waar KPN een slecht bereik heeft zelf zal overschakelen naar T-mobile en omgedraaid. 

Toevoegen T-mobile netwerk

Tot afgelopen week roamden onze one2mobile simkaarten volledig op het KPN netwerk. Stabiel en betrouwbaar. Echter,  op iedere plaats in Nederland kan het wel eens voorkomen dat KPN een zogenaamde blind-spot heeft. Hier is het bereik van KPN beperkt en kan het horloge het contact verliezen. Niet zo heel handig wanneer er juist een noodsituatie zou optreden. Dit is dan ook de reden dat wij aan het werk zijn gegaan om een 2e netwerk te koppelen. Deze week zijn de laatste testen afgerond en zijn wij klaar om T-mobile in te schakelen naast KPN.  

Wat merkt u hier als klant van?

De simkaart update vindt automatisch plaats in uw horloge, hier hoeft u dus niets voor te doen. U merkt een beter bereik van de horloges en de zogenaamde 'blindspots' worden beperkt tot een minimum. Uiteraard heeft het roamen op T-mobile geen effect op de bel- en data tarieven, u blijft gewoon gebruik maken van onze scherpe tarieven voor bellen en data. 

Heeft u nog geen simkaart van one2mobile?

Vanaf 1 juni 2017 worden onze horloges standaard geinstalleerd met onze one2mobile simkaarten. Horloges besteld voor 1 juni maken gebruik van een KPN prepaid simkaart. Het gebruik van de one2mobile simkaart heeft een groot aantal voordelen tov de KPN simkaart. Scherpe tarieven, afrekenen per belseconde, een handige app voor inzicht in resterend beltegoed én Europese dekking. Meer weten over de voordelen? Kijk dan op www.one2mobile.com, u kunt hier ook direct uw one2mobile simkaart online bestellen. Na bestelling krijgt u uw simkaart thuisgestuurd met een korte instructie hoe u de oude KPN simkaart kunt verwijderen uit het horloge en de nieuwe one2mobile simkaart kunt installeren. Let wel! een nieuwe simkaart geeft ook een nieuw 06 nummer.  

 

Meer nieuws?