fbpx

De afgelopen maand heeft het aantal bestellingen van one2track horloges onze verwachtingen overtroffen. Communiekantjes, Pasen, mei vakantie, maar ook steeds meer kinderdagverblijven en zorginstellingen vinden hun weg naar one2track. Bol.com, CoolBlue en nieuwkomer '50Five' allemaal zien zij de kwaliteit van one2track GPS horloges. Heel gaaf! De keerzijde van het succes is echter dat onze voorraad voor sommige producten sneller is opgeraakt dan verwacht,

Nieuwe productie onderweg

Eind april hebben wij opdracht gegeven om extra productiecapaciteit te reserveren voor de productie van 2000 nieuwe one2track horloges. Doordat de productiefaciliteit door meerdere bedrijven wordt ingehuurd én het voorjaar erg druk is, was het ook voor one2track wachten en onderhandelen om toch snel op de planning te komen. Afgelopen week was het eindelijk zover en was de faciliteit volledig voor one2track gereserveerd. Een complete productiefaciliteit die 6 werkdagen uitsluitend one2track horloges maken. Voor mij als oprichter en bedenker van het concept ineens een besef dat one2track toch wel heel snel groot aan het worden is. Dit was 3 jaar geleden nog slechts een droom.

Langere levertijden producten

Om het risico van transport te spreiden kiezen wij voor deel-leveringen. De eerste partijen uit onze nieuwe productie zijn afgelopen week verzonden en komen naar verwachting begin volgende week in Nederland aan. Doordat een aantal van onze producten nu niet meer op voorraad is, geldt hierdoor helaas een langere levertijd dan de door ons genoemde 24 uur. In de bestelomgeving van uw product wordt aangegeven wat de verwachte verzenddatum van uw bestelling zal worden.

Nieuwe ontwikkelingen?

Vorige week is opnieuw een update gedaan van de one2track app. In deze release het toevoegen van nieuwe gebruikersrollen en de optimalisatie van de familienummers voor de Connect Smart. Ook is na een jaar werk onze eigen prepaid provider af. Een testgroep van 50 klanten zijn het netwerk en de nieuwe app voor het Simmanagement aan het testen. De resultaten zijn dusdanig goed dat wij vanaf volgende week one2mobile als keuze naast KPN gaan toevoegen aan de bestelling. Onze horloges blijven overigens Simlock vrij, klanten behouden dus altijd de mogelijkheid om een andere telecomprovider te kiezen.

Alvast een kijkje nemen naar de voordelen van een one2mobile Simkaart in uw GPS horloge? www.one2mobile.com. 

Meer nieuws?