fbpx

Wij zijn doorlopend bezig om onze app en software te verbeteren. In de app update van deze maand hebben wij de 'Realtime positie functie' en de 'GPS tracking/powersave modus' toegevoegd. Mooie functies waarmee het nóg makkelijker is om de locatie van het horloge live te bepalen en te volgen.   

Realtime positiefunctie

Onze horloges zijn standaard ingesteld om eenmaal per 10 minuten de positie te bepalen. Dit zorg voor een efficient gebruik van de accu en beperkt het dataverbruik (en kosten) op de Simkaart. In sommige gevallen is het echter denkbaar dat de gebruiker direct de actuele positie van het horloge wil zien.

Deze 'Realtime positie functie' zat al in onze app maar was soms lastig te vinden door gebruikers. Daarom hebben wij deze functie verplaatst naar het hoofdscherm van de app en een nieuw icoontje gegeven. Wilt u nu de actuele locatie van het horloge opvragen? Dan drukt u eenvoudig op het icoontje. Het horloge zal de opdracht krijgen om 1 minuut lang iedere 10 seconde de actuele locatie door te geven. Hierna gaat het horloge automatisch weer terug in de 'powersave' stand. 

nieuwe functies one2track app januari 2017

 
GPS tracking/Powersave modus

In het submenu van de app (benaderbaar via de 4 blokjes rechtsboven) hebben wij een nieuw icoontje 'GPS/Powersave' toegevoegd. Via deze functie kunt u de 'trackingmodus' aanpassen van het horloge. Powersave: Het toestel zal eenmaal per 10 minuten de positie bepalen. De accu haalt een levensduur van 2 dagen. In sommige gevallen kunnen wij het echter voorstellen dat u een korte periode (wanneer de drager ergens naar toe onderweg is) actieve GPS tracking wilt gebruiken. In deze gevallen kunt u via deze functie schakelen naar de optie 'GPS tracking'. Het toestel zal iedere 10 seconden de positie bepalen en aan u doorgeven. Let wel! In deze GPS trackingstand zal de accu van het horloge sneller leeg zijn (10-12 uur).  

nieuwe functies one2track app januari 2017 GPS tracking

 

Automatisch updaten

De app update voor klanten van one2track wordt automatisch via de Google Playstore of Appstore doorgevoerd. U hoeft hier niets voor te doen!

 

Meer nieuws?