Download hier uw Nederlandstalige handleiding

Voor een goed gebruik van onze producten raden wij u aan om even de tijd te nemen om de handleiding door te lezen. Dit voorkomt vragen bij het gebruik van het product. Mocht er tijdens het lezen van de handleiding toch nog iets onduidelijk zijn, neem dan contact met ons op. Wij geven u graag aanvullende informatie.  

Reparatieservice:

Is er een onderdeel van het horloge kapot gegaan en valt dit niet onder de garantie? Wij hebben de meeste onderdelen op voorraad zodat wij snel een reparatie kunnen uitvoeren. Wilt u hiervan gebruik maken? Stuur dan een reparatieaanvraag via ons contactformulier. Wij vragen voor deze service een eigen bijdrage van €16,95 per reparatie.

Meest gestelde vragen:

Heeft u een probleem bij de installatie of tijdens het gebruik van het horloge? Wij hebben de meest gestelde vragen en oplossingen voor uw verzameld in onze kennisbank  

21-08 -16:30 Momenteel is er een storing in het one2mobile netwerk waardoor het helaas niet mogelijk is om vanaf het horloge te bellen. Bellen naar de horloges is wel gewoon mogelijk. Onze provider is gestart om het probleem op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!

22-08 Update: Wij hebben het probleem getraceerd naar onze roamingpartner KPN. Er is een grote storing bij KPN waardoor de nummerinformatie onjuist wordt doorgezet naar de 'gespreksverdeler' genaamd PLAY. Momenteel zijn onze engineers in contact met KPN en PLAY om zo snel mogelijk een oplossing te creeren. Wij onderzoeken nu een tijdelijke switchen naar het netwerk van T-mobile. Voor ons een belangrijk leermoment om na deze storing direct een back-up netwerk te configureren zodat dit in de toekomst niet meer mogelijk is. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. 

 

Watchwatch Connect Mini
Connect Splash blauw
Watchwatch Connect Splash
Watchwatch Connect Cool
Watchwatch Connect Premium
Watchwatch connect Micro
Safety Angel
Watchwatch Connect Style
1704 model watchwatch connect touch black 1 display 2
Watchwatch Connect Touch
Watchwatch Connect cool 2.0
Watchwatch Connect Smart
Watchwatch Connect Swing