fbpx

'Connect Smart' GPS tracker telefoon horloge voor kinderen

 

Dit product is helaas uitverkocht! Als gevolg van schaarste van onderdelen die betrekking hebben op het accumanagement kunnen wij helaas niet produceren. Onze excuses voor het ongemak.

 

Kinderen hun eerste Smartwatch mét GPS/WIFI positiebepaling, zodat u altijd een extra oogje in het zeil kunt houden. Via de app installeert u tot 10 telefoonnummers in het horloge. Ook kan uw kind via het toetsenbord zelf contacten invoeren en telefoonnummers bellen. Extra functies zoals SOS, verschillende klokweergaves, gesproken berichten, stopwatch, rekenmachine en de kalender worden bediend via het Nederlandstalig menu van het horloge.

Via de Nederlandse one2track app hebben ouders eenvoudig inzicht in de actuele GPS positieinformatie van het horloge en kunnen zij de functies zoals GEO Fencing, intercom, telefoonboek, wekker en de gesproken en geschreven berichtenservice bedienen. Uiteraard kunnen de app houders ook bellen naar het horloge. Onbekende nummers worden standaard geweigerd door het horloge.

 

Volledig Nederlands

Eenvoudige installatie uit Google Playstore en Appstore

Makkelijk te bedienen

Meerdere horloges tegelijkertijd volgen

Geen maandelijkse kosten voor gebruik

Betrouwbaar en veilig datamanagement

one2track app login  one2track app streetview  one2track app sattelite view one2track app prepaidoverzicht one2track app opwaardeermodule one2track app settings one2track app veilige zone

 

Meer weten over de werking?

Alle horloges werken met een prepaid SIM kaart. Het horloge is daarmee een mobiele telefoon met een eigen 06 nummer waardoor het kan bellen en gebeld worden. Via de internetverbinding van de simkaart worden de status en positiegegevens van het horloge uitgewisseld met de one2track server. Toezichthouders installeren een app op hun Smartphone en kunnen via de app de positie en statusinformatie van het horloge inzien en waar nodig op afstand alle functies van het horloge bedienen. Het dataverbruik hiervoor is minimaal (circa 150kb per dag/ 2-3 euro per maand). Het dataverbruik van het horloge wordt in mindering gebracht op het beltegoed van de SIM kaart. Via de app op de telefoon van de ouders of toezichthouders kan op ieder moment de positie- en status gegevens van het horloge afgelezen worden.

Standaard stuurt het horloge eenmaal per 10 minuten de positiegegevens op basis van WIFI en zendmastlocatie aan de app houders door. Hiermee wordt zowel accu capaciteit als datagebruik bespaard. Drukt u op de 'zoek locatie' knop in de app dan zal het toestel direct een actuele positie bepalen inclusief GPS. Hierna zal het toestel automatisch weer in bespaarmodus gaan. Uiteraard is het ook mogelijk om het toestel doorlopend in GPS trackingstand te zetten. Het horloge zal dan doorlopend iedere minuut de positie blijven doorsturen. Dit zorgt er echter wel voor dat de accu van het horloge sneller leeg is (12-16 uur).

Speciaal ontwikkelde simkaarten

Ieder horloge wordt 'plug en play' geinstalleerd met een one2mobile simkaart. Deze prepaid simkaart hebben wij speciaal ontwikkeld voor een optimale werking en gebruikersgemak van de horloges. De one2mobile simkaart werkt in heel Europa tegen vast prepaidtarief en zonder extra kosten. Uniek is dat de simkaart slim kan schakelen tussen verschillende GSM netwerken per land. In Nederland gebruikt de simkaart de netwerken van KPN en T-Mobile, hierdoor heeft u altijd zekerheid van goed bereik. Verder hanteren wij scherpe tarieven en rekenen in tegenstelling tot veel bestaande providers af per seconde bellen (€ 0,0048) zonder starttarief.

Het opwaarderen van de prepaidbundels werkt eenvoudig via de one2mobile app. In deze app kunt u ook live het verbruik van uw actieve prepaidbundels zien. Meer weten over de voordelen van uw one2mobile simkaart? Kijk op www.one2mobile.com

Voorbeeld simkaart one2mobile

Online one2track GPS platform

Naast onze handige app heeft u ook de mogelijkheid om via onze online GPS applicatie uw dierbaren te volgen. Maak eenvoudig groepen met horloges aan of bedien de horlogefuncties online. U vindt ons online GPS platform op www.one2trackGPS.com.

GPS tracker platform online one2track

 

Zuiverheid van positiebepaling

Buitenshuis zal het horloge gebruik maken van GPS positionering. De nauwkeurigheid is daarbij 0-10 meter. Binnenshuis werkt de GPS niet en zal het horloge proberen de positie te bepalen op basis van WIFI hotspots in uw omgeving. Wifi positiebepaling is op 20 meter nauwkeurig. Is er geen GPS of WIFI dan zal het horloge op basis van GPRS (Global positioning by radio signal) de positie proberen te bepalen. Deze laatste vorm van positiebepaling kan tot 500 meter afwijken. Doordat de database doorlopend van nieuwe data wordt voorzien wordt deze manier van positiebepaling overigens steeds zuiverder. In de app kunt u altijd zien op welke manier de positie is bepaald; GPS, WIFI of GPRS.

 

Alle specificaties 'Connect Smart'

• Nederlandse one2track app

• Beschikbare talen horloge: Nederlands, Duits, Portugees, Italiaans, Engels, Frans, Spaans, Pools, Turks, Arabisch, Grieks.

• Toegang tot online one2track GPS applicatie

• 3 verschillende klokweergaves in standby

• Touchscreen voor de functies: Telefoonboek, gesproken berichten, rekenmachine, kalender en stopwatch

• Nummeriek toetsenbord voor telefoonfunctie

• Geen maandelijkste abonnementskosten

• Beperkt datagebruik, slechts 150 kb per dag!

• Volledig geinstalleerd "plug and play"

• Telefoonboekfunctie met 10 extra instelbare nummers 

• Bediening van het horloge door eenvoudige app (voor android 5.0 en Iphone 5S en hoger)

• Afstandbepaling en navigatiefunctie naar het horloge

• Wekkerfunctie, tot 3 instelbare alarmen per dag 

• GPS + AGPS positiebepaling buitenshuis (nauwkeurigheid 1-10 meter)

• WIFI hotspot positiebepaling binnenshuis (nauwkeurigheid 0-20 meter

• GPRS positiebepaling binnenshuis (nauwkeurigheid 1-200 meter)

• GEO Fencing; u geeft het gebied aan waarbinnen het horloge moet blijven.

• Spy-functie; in geval van nood de omgeving van het horloge afluisteren

• Gesproken berichten

• Automatische oplaadwaarschuwing via app bij lage spanning batterij

• Standby tijd circa 2-3 dagen

• Dit model is spatwaterdicht, dus niet mee douchen of zwemmen

• Wij geven 6 maanden garantie op defecten, na deze termijn bieden wij u onze reparatieservice 

Simkaart, belkosten en dataverbruik

Vanaf 1 juni 2017 voeren wij onze eigen GSM prepaid provider One2mobile. De One2mobile Simkaart is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in GPS horloges. Met deze Simkaart heeft u het voordeel van Europese dekking zonder extra kosten, scherpe prepaid tarieven en afrekening per seconde zonder starttarief. Via de one2mobile app ziet u eenvoudig uw resterende bel en datategoed en kunt u naar eigen inzicht opwaarderen wanneer het tegoed op is. U koopt hiervoor bundels vanaf € 5,- per bundel die een geldigheid hebben van 180 dagen. Geen zorgen over het bereik, One2mobile maakt gebruik van het stabiele KPN netwerk. Wij installeren uw horloge gratis met een One2mobile Simkaart.

Bel- en datatarieven one2mobile:

Bellen per seconde: € 0,0048 

Data per MB: € 0,15

Voor het uitwisselen van de positie en statusgegevens met uw app verbruikt het horloge data. Bij normaal gebruik zal het horloge circa 20MB (3 euro) aan datategoed per maand gebruiken. De belkosten zijn afhankelijk van het belgedrag van de drager van het horloge.

 

Waarom kiest u voor one2track? 

Wij bieden snelle service en garantie. U gebruikt onze eigen betrouwbare Nederlandse app, online GPS platform én ons eigen GSM prepaidnetwerk One2mobile. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan databeveiliging. Uw privacygegevens en die van uw dierbaren zijn hierdoor maximaal beveiligd. Met het Webshop Keurmerk is uw aankoop verzekerd.

 

One2track - Drukte bij PostNL!

Drukte bij PostNL!

Let op! Als gevolg van enorme drukte bij PostNL kan de bezorging van uw bestelling langer duren. Wij zien momenteel bezorgtijden van 3-5 dagen. Onze excuses voor het ongemak!