fbpx

'Connect Micro' GPS tracker telefoon horloges kinderen

Dit model is vervangen voor de Connect Rebel en daarmee helaas niet meer in ons assortiment!

 

Met dit zeer kleine model telefoon horloge bent u altijd in contact met uw kinderen! Eenvoudige bediening en compact ontwerp. Via onze Nederlandse one2track app installeert u eenvoudig de telefoonnummers in het horloge. Uw kind kan via de knopjes "mom" en  "dad" kiezen wie het wil bellen. Daarnaast heeft het horloge ook een telefoonboek waar u 10 extra telefoonnummers kunt instellen. Ook heeft het horloge een SOS knop. Via de app heeft u een ruime keuze aan functies zoals GPS positiebepaling, GEO Fencing, afluisterfunctie en een stappenteller.

 

Nederlandse one2track app en veilig datamanagement

Exclusief voor de producten van one2track hebben wij een Nederlandse app en server ontwikkeld. Stabiel, snel, gebruikersvriendelijk en bovendien voldaan aan de hoogste veiligheidseisen op het gebied van data- en privacybeveiliging. Onze app wordt doorlopend verder ontwikkeld en voorzien van nieuwe functies. U installeert onze app gratis uit de Google Playstore en Appstore.

 

Volledig Nederlands

Eenvoudige installatie uit Google Playstore en Appstore

Makkelijk te bedienen

Meerdere horloges tegelijkertijd volgen

Geen maandelijkse kosten voor gebruik

Betrouwbaar en veilig datamanagement

one2track app login  one2track app streetview  one2track app sattelite view one2track app prepaidoverzicht one2track app opwaardeermodule one2track app settings one2track app veilige zone

 

 

Meer weten over de werking?

Alle horloges werken met een prepaid SIM kaart. Het horloge is daarmee een mobiele telefoon met een eigen 06 nummer waardoor het kan bellen en gebeld worden. Via de internetverbinding van de simkaart worden de status en positiegegevens van het horloge uitgewisseld met de one2track server. Toezichthouders installeren een app op hun Smartphone en kunnen via de app de positie en statusinformatie van het horloge inzien en waar nodig op afstand alle functies van het horloge bedienen. Het dataverbruik hiervoor is minimaal (circa 150kb per dag/ 2-3 euro per maand). Het dataverbruik van het horloge wordt in mindering gebracht op het beltegoed van de SIM kaart. Via de app op de telefoon van de ouders of toezichthouders kan op ieder moment de positie- en status gegevens van het horloge afgelezen worden.

Standaard stuurt het horloge eenmaal per 10 minuten de positiegegevens aan de app houders door. Hiermee wordt zowel accu capaciteit als datagebruik bespaard. Drukt u op de 'zoek locatie' knop in de app dan zal het toestel gedurende 2 minuten iedere 10 seconden de actuele positie doorsturen. Hierna zal het toestel automatisch weer in bespaarmodus gaan. Uiteraard is het ook mogelijk om het toestel doorlopend in GPS trackingstand te zetten. Het horloge zal dan doorlopend iedere 10 seconden de positie blijven doorsturen. Dit zorgt er echter wel voor dat de accu van het horloge sneller leeg is.

Speciaal ontwikkelde simkaarten

Ieder horloge wordt 'plug en play' geinstalleerd met een one2mobile simkaart. Deze prepaid simkaart hebben wij speciaal ontwikkeld voor een optimale werking en gebruikersgemak van de horloges. De one2mobile simkaart werkt in heel Europa tegen vast prepaidtarief en zonder extra kosten. Uniek is dat de simkaart slim kan schakelen tussen verschillende GSM netwerken per land. In Nederland gebruikt de simkaart de netwerken van KPN en T-Mobile, hierdoor heeft u altijd zekerheid van goed bereik. Verder hanteren wij scherpe tarieven en rekenen in tegenstelling tot veel bestaande providers af per seconde bellen (€ 0,0048) zonder starttarief.

Het opwaarderen van de prepaidbundels werkt eenvoudig via de one2mobile app. In deze app kunt u ook live het verbruik van uw actieve prepaidbundels zien. Meer weten over de voordelen van uw one2mobile simkaart? Kijk op www.one2mobile.com

Voorbeeld simkaart one2mobile

Online one2track GPS platform

Naast onze handige app heeft u ook de mogelijkheid om via onze online GPS applicatie uw dierbaren te volgen. Maak eenvoudig groepen met horloges aan of bedien de horlogefuncties online. U vindt ons online GPS platform op www.one2trackGPS.com.

GPS tracker platform online one2track

 

Zuiverheid van positiebepaling

Dit toestel maakt in de zogenaamde 'powersave stand' uitsluitend gebruik van zendmast positionering. Dit om de capaciteit van de kleine accu van het toestel te sparen. Zet u via de app het toestel op 'GPS tracking' dan wordt buitenshuis ook de GPS sensor geactiveerd en is de positiebepaling 1x per minuut. De nauwkeurigheid is daarbij 0-10 meter. Dit toestel heeft niet de beschikking over WIFI positionering. Hierdoor is het mogelijk dat het toestel binnenshuis niet de juiste GPS positie kan vinden waardoor de afwijking binnenshuis 500 meter kan bedragen. U ziet dit overigens wel duidelijk in de one2track app terug via de oranje margecirkel. Doordat de database doorlopend van nieuwe data wordt voorzien wordt deze manier van zendmastpositiebepaling wel steeds zuiverder.

 

Alle specificaties 'Connect Micro'

• Nederlandse app (android 5.0 en IOS 9.0 en hoger)

• Toegang tot online one2track GPS platform

• Geen maandelijkste abonnementskosten

• Inclusief one2mobile Simkaart

• Volledig geinstalleerd "plug and play"

• Instelbaar tot 12 telefoonnummers

• SOS functie

• Plas- en medicijnwekkerfunctie, tot 8 instelbare alarmen per dag

• GPS positiebepaling buitenshuis (nauwkeurigheid 1-10 meter)

• GPRS positiebepaling binnenshuis (nauwkeurigheid 1-500 meter)

• GEO Fencing;

• Activiteitensensor; stappenteller

• Spy-functie; de omgeving van het horloge afluisteren

• Instellen school stiltetijden

• Automatische oplaadwaarschuwing

• Standby tijd circa 48 uur

• Dit model is spatwaterdicht, dus niet zwemmen

• Inclusief nederlandse oplaadadapter CEE 7/16 

• Wij geven 6 maanden garantie op defecten, na deze termijn bieden wij u onze reparatieservice 

 

 

Waarom kiest u voor one2track? 

Wij bieden snelle service en garantie. U gebruikt onze eigen betrouwbare Nederlandse app én online GPS platform. Uw privacygegevens zijn maximaal beveiligd. Met het Webshop Keurmerk is uw aankoop verzekerd.

 

 

One2track - Drukte bij PostNL!

Drukte bij PostNL!

Let op! Als gevolg van enorme drukte bij PostNL kan de bezorging van uw bestelling langer duren. Wij zien momenteel bezorgtijden van 3-5 dagen. Onze excuses voor het ongemak!